Afbeelding

Cabaretvoorstelling "Focus"

Cultuur

Een kritisch cabaret kwartet fileert de huidige maatschappij door middel van scherpe en absurde sketches in een één uur durend programma.

Over dit evenement

Een droom komt uit op het moment dat je de kans krijgt om je eigen cabaret voorstelling te maken met vrienden die dezelfde passie delen. Na een half jaar schrijven, repeteren, try-outen, wederom schrijven, opnieuw repeteren en weer try-outen zijn we eindelijk op een punt gekomen waarvan we zeggen: dit moeten we aan een serieus publiek gaan laten zien. "En waar gaan jullie het dan in hemelsnaam over hebben?" is de eerste en meest logische vraag. "Wij gaan het overal over hebben," antwoord ik dan. "In de huidige maatschappij hoeven we niet meer bezig te zijn met 'iets' doen, maar zijn we eerder bezig met het kiezen wát we gaan doen. Doordat er zo veel opties zijn, verliezen wij als moderne mens regelmatig het overzicht om ons te focussen op de echt belangrijke dingen in het leven. Wij gaan in een uurtje dit hele overzicht terugbrengen door middel van scherpe en absurde sketches en liedjes. Deze komen extra hard aan door de unieke chemie in de groep die ten grondslag ligt aan dit project. Zo zou je het het beste kunnen samenvatten denk ik."

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cabaret-voorstelling-focus-86220761619?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-source=strongmail&utm-term=listing