Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Raadsvergaderingen ook te volgen via de Lokale Omroep Zeewolde (LOZ)

Gemeente

ZEEWOLDE - De gemeenteraad van Zeewolde vergadert iedere donderdagavond. Die vergaderingen kunnen mensen meekijken via de livestream van de gemeente. Vanaf nu zijn de raadsvergaderingen ook te volgen via de Lokale Omroep Zeewolde, zowel via de website als op tv. 

De gemeenteraad van Zeewolde vergadert volgens het BOB-model. Dat gaat in drie stappen: Beeldvorming, Oordeelsvorming en Besluitvorming. De raadsleden verzamelen eerst informatie, zodat ze een goed beeld krijgen van een onderwerp. Daarna bepalen zij wat ze van het onderwerp vinden en gaan ze met elkaar in debat. Tot slot neemt de raad een besluit. 

De LOZ zendt alle vergaderingen van de raad uit, die in de raadzaal van het gemeentehuis plaatsvinden. Door uitbreiding van de mogelijkheden, hebben meer mensen kans om een vergadering mee te kijken. 

De actuele agenda is te vinden op: https://www.zeewolde.nl/gemeenteraad-en-college. Daar is teven meer informatie te vinden over de raad en wie de leden zijn.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden gisteren
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52