Helaas...
Helaas... Breed Vermaak

Halloween Drive Through van de baan

Nieuws

ZEEWOLDE – Het zou vreselijk leuk gaan worden, die Halloween Drive Through. In je auto blijven zitten, en van post naar post rijdend van het ene griezelmoment in het andere vallen. “Als een voedselstraat kan, waarom dan niet een horrorstraat?”, zo bedachten de dames van ‘Breed Vermaak’ in het voorjaar. Maar het najaar schrijft op dit moment andere regels voor. Oplopende besmettingscijfers gebieden: geen evenementen, en dus ook geen Drive Through. Het is niet anders.

Het evenement was bedacht als corona-alternatief voor de jaarlijkse Halloweenproductie op de meest sprookjesachtige locatie van Zeewolde: Pannenkoekenrestaurant ‘Hans en Grietje’. José Polderman en Maggie Kleine zijn de creatieve krachten achter de projecten van ‘Breed Vermaak’, en liepen over van zotte ideeën en invallen die de Drive Through, met hulp van vele dansers en acteurs, tot een geweldig spektakel zou moeten maken. Corona besliste anders, helaas. Maar, zo valt op de website van ‘Breed Vermaak’ te lezen, “We staan helemaal achter dit besluit. Samen staan we sterk en volgend jaar gaan we gewoon voor een nog spectaculairdere versie.” 

Bezoekers die al een ticket hadden gekocht worden persoonlijk per e-mail benaderd over de restitutie van het aankoopbedrag. Met een welgemeend “tot de volgende keer!” Want dat die ooit gaat komen, dat staat voor de bedenkers als een paal boven water.