Afbeelding

Trendy Wood Shop geeft sfeer aan je woning

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE ā€“ Van tafels, stoelen, banken en relaxfauteuils tot kasten, accessoires en verlichting. Bij de Trendy Wood Shop winkel je voor alles waarmee je je huis gezellig en comfortabel kunt maken.

Je vindt de Trendy Wood Shop in de Ravelijn. Met 130 m2 is de meubelzaak inmiddels een van de grootste ā€˜shop in shopā€™ van De Winkeltjes. Dat is nog los van de showroom ernaast. De in- en verkoop van de grote meubels is in handen van Nico de Groot. Zijn dochter verzorgt de accessoires. ā€œMijn vrouw en schoonzoon werken ook mee. Een echt familiebedrijf dusā€, aldus Nico.

De collectie van de Trendy Woodshop, die wekelijks wordt aangevuld, nodigt uit om lekker rond te neuzen. De uitstraling is landelijk industrieel. Nieuw is de lampenafdeling. Met een aanbod in hangende, staande, tafel- en wandlampen is de keuze groot. Datzelfde geldt voor de collectie sierkussens, overzichtelijk op kleur gepresenteerd, en de bijzondere wanddecoratie, zoals de fotoglasart en 3D-metaalkunst. Je vind er ook geurartikelen van Bridgewater Candle Company, waar Trendy Wood Shop het dealerschap van heeft.

Trendy Wood Shop trekt klanten uit heel Nederland. Onder meer het maatwerk is populair. Tafels kunnen op elke gewenste maat worden gemaakt en naar eigen idee. Goede service en dienstverlening zijn belangrijk bij Trendy Wood shop. Sinds de coronacrisis wordt daar nog meer in geĆÆnvesteerd. ā€œNaast een eigen bezorgdienst bieden we personal shopping op afspraak. Ook in de avond. Dat werkt heel leuk. Klanten kunnen dan op hun gemak kijken. Bij senioren komen we aan huis waar ze meubels uit kunnen proberen.ā€

Meer informatie: info@trendywoodshop.nl, www.trendywoodshop.nl, tel 06-5471 2749.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30