Afbeelding
Zeewolde Actueel

Lentekriebels? Tuincentrum De Oosteinde is (op afspraak) open

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - De lente hangt in de lucht. Langzaam maar zeker verschijnt het groen aan bomen en struiken en steken de voorjaarsbloeiers hun vrolijk gekleurde hoofdjes boven de grond. Wat zon erbij en de lentekriebels beginnen op te spelen om zelf lekker in de tuin aan de slag te gaan.

Tuincentrum De Oosteinde is al helemaal ingericht op het nieuwe seizoen. “De winkel is er klaar voor en ons team ook”, laten eigenaren Cindy en Marco Bakker weten. “We hebben de klanten enorm gemist!” De Oosteinde is heel erg blij om weer klanten te mogen ontvangen. Een afspraak is heel eenvoudig in te plannen op www.deoosteinde.nl. Er mogen maximaal vijftig klanten tegelijk de winkel in. Bezoekers hebben een half uur de tijd om even lekker door de winkel te struinen.

Het buitenterrein staat vol met een grote diversiteit aan bomen, struiken en vaste planten en ook binnen bij de kamerplanten is er heel veel moois te vinden. Met de vrolijk gekleurde violen, bolletjes en het eerste perkgoed kun je de lente als het ware proeven!

Voor Pasen zijn er tal van leuke paasartikelen om het thuis gezellig te maken. Cadeautje nodig? De nieuwe cadeau- en sfeerartikelen en plantenbakjes bieden een ruime keus. Met de heropening van de winkel zijn er ook weer verse snijbloemen. Hieruit kun je een boeketje laten maken, maar er staan ook al kant-en-klare boeketjes. Verder staan ook de tuinmeubels, parasols en kussens weer op hun plek.

Kortom, reden genoeg voor een bezoekje aan De Oosteinde!

In de winkel gelden de coronaregels, houd afstand en draag een mondkapje.

Extra opening met Pasen:

Tuincentrum De Oosteinde is op Eerste Paasdag (zondag 4 april) gesloten.
Op Tweede Paasdag (maandag 5 april) is de winkel (alleen op afspraak) open van 10.00 - 17.00 uur.