Afbeelding
aangeleverd

3 signalen dat je ex een relatie nog steeds ziet zitten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De periode nadat jij en je ex uit elkaar zijn gegaan is altijd lastig. Dat geldt voor jou, maar ook voor je ex. Wellicht denk jij er weleens over hoe het zou zijn om samen verder te gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je er alles aan doet om dat voor elkaar te krijgen. Je gaat dan op zoek naar signalen om je constateren of dat voor je ex ook geldt. Deze tips helpen je om vast te stellen of jouw ex de relatie weer op wenst te pakken.

Je ex zoekt weer contact

Dit is voor de hand liggend. Wanneer je ex weer contact zoekt is het mogelijk dat hij of zij dit doet om weer te gaan daten. Uiteraard zijn er ook andere redenen. Maar de meeste mensen nemen geen contact met iemand op om te laten weten hoe boos en teleurgesteld ze nog steeds zijn. Vooral niet wanneer je na een lange of korte pauze opeens weer een bericht ontvangt of gebeld wordt.

Speculeren over wat had kunnen zijn

Je ex probeert in je hoofd te komen om je zo in te laten zien dat samen verder gaan de beste optie is. Waarschijnlijk stelt hij of zij veel vragen die met ā€œwat alsā€ beginnen. Daardoor ga jij ook weer nadenken over een gezamenlijke toekomst. Laat je daarom niet verleiden door een opgehemeld beeld van jullie toekomst samen. Blijf vooral zelf nadenken of de relatie voortzetten wel zoā€™n goed idee is. Want er is tenslotte een reden dat jullie uit elkaar zijn gegaan.

Je ex erkent plotseling wat hij of zij allemaal verkeerd heeft gedaan

Bij het opbreken van een relatie geven partners elkaar vaak de schuld van alle problemen. In de meeste gevallen is er geen sprake van een vriendschappelijke breuk. Het is mogelijk dat je ex min of meer plotseling van mening lijkt te veranderen. Hij of zij geeft opeens toe wat ze allemaal verkeerd hebben gedaan. Hiermee proberen ze je te laten inzien dat het in de toekomst allemaal anders zal zijn. Ze zijn veranderd en nu wel klaar om helemaal voor de relatie te gaan. Bedenk goed of dit wel echt is wat je wilt. Want je ex zegt te zijn veranderd zodat jij hem of haar weer een kans geeft. Zodra je weer een relatie hebt is het aannemelijk dat oude patronen zich gewoon weer herhalen.

Ga naar deze link voor tips en advies na het uitgaan van een romantische relatie.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30