Afbeelding
Aangeleverd.

Duurzame producten in de spotlight!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Duurzaamheid komt steeds vaker op de markt voor. Zo zie je dat er gebruik gemaakt wordt van refurbishing, papieren rietjes, maar ook van laadpalen en milieuvriendelijke rijplaten! Duurzaamheid zit niet stil, en er vinden voortdurend innovatieve ontwikkelingen plaats. Steeds meer milieuvriendelijke producten, apparaten en diensten komen op de markt. Maar welke producten zijn nu het meest vernieuwend binnen de duurzaamheidstrend?

Composiet rijplaten

Rijplaten worden over het algemeen als logge, stalen platen gezien die een enorme modderige bende achterlaten, waarbij het lang duurt voordat de omgeving hersteld is nadat deze weer verwijderd zijn. Deze platen maken – naast dat ze ook niet erg mooi zijn – ook een hoop herrie als ze neergelegd worden of opgeruimd worden! Staal is wel duurzaam; dat scheelt, maar er is een beter alternatief. Gelukkig verschijnt dit alternatief steeds vaker op bouwplaatsen! De composiet rijplaat is een duurzaam alternatief voor de originele rijplaat. Deze rijplaten zijn namelijk van een sterk lichtgewicht materiaal gemaakt, wat duurzamer is dan de originele stalen rijplaat. Ook kunnen deze platen eenvoudig worden hergebruikt omdat ze in vorm blijven ten opzichte van de originele rijplaat. Kies jij de volgende keer voor huur draglineschotten, of ga jij toch voor de duurzame composiet rijplaat?

Laadpalen

Elektrische auto’s nemen steeds vaker plek in op de weg. Zo heb je al talloze merken elektrische auto’s en daarbij horende laadpalen. Een duurzame laadpaal heeft meerdere voordelen voor je bedrijf! Zo zien je klanten dat je elektrisch rijden stimuleert en geef je gasten met een elektrische auto de kans om hun auto voor de deur op te laden. Zo help jij ook mee aan verduurzaming in Nederland. Maar… heb je zelf geen elektrische auto, en weet je daarom niet wat voor laadpaal je nodig hebt? Geen probleem! Er zijn gewoon ook onafhankelijke merken laadpalen.

Laadpaal kiezen

Het is niet gek als je niet weet welke laadpaal je nodig hebt. Het kan daarom lonen om eens te informeren bij een expert! Er zijn diverse laadpaalfabrikanten en -merken die universeel zijn voor diverse elektrische auto’s. Eén daarvan is Lanova. Lanova maakt al jaren laadpalen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Doordat geen automerk aan deze laadpalen verbonden is gaan zij echt voor kwaliteit! Ze moeten namelijk wel presteren, omdat je anders normaliter kiest voor de laadpaal van het merk van je elektrische auto. Ben jij benieuwd waar je zo’n Lanova Laadpaal kopen kan? Neem eens contact met ze op, of kijk op de website!

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56