Afbeelding
Saskia de Wijk

Kapsalon Kelly van start

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Kapster Kelly Apperloo knipt al tien jaar aan huis. Om verder te groeien besloot ze vorig jaar een fysieke kapsalon te openen aan de Horsterweg. Tot een feestelijke opening kwam het helaas niet. Tijdens de verbouwing deed COVID-19 haar intrede en kon de kapsalon niet open. Ondanks de onzekere periode zette Kelly toch door. Vanaf het moment dat er weer geknipt mocht worden, 4 maart 2021, opende Kapsalon Kelly direct haar deuren!

Er moeten nog wat laatste puntjes op de ‘í’ worden gezet, maar het resultaat mag er al zijn. De comfortabele zachtroze stoelen en het goudbruine behang geven de kapsalon een warme en luxe uitstraling. “Ik ben heel blij met het resultaat”, aldus Kelly. “We krijgen hele leuke reacties.” Ondanks de luxe uitstraling benadrukt Kelly dat het een kapsalon is voor het hele gezin. “Daarom moet het betaalbaar zijn. Wij knippen al vanaf 17,50 euro.”

Kapsalon Kelly is nu een paar weken open. Voor het team kapsters waar Kelly mee werkt, voelt de kapsalon nu al als thuis. “Er hangt een heel leuke en gezellige sfeer”, vindt Iris. Manou beaamt dat: “En wat fijn is, is dat hier iedereen welkom is. De kapsalon is voor mij tevens een goede leerschool; ik kan hier mijn eigen creativiteit toepassen en dat is super.” Voor Demi voelt het nog meer thuis, want Kelly is haar tante. “Zij bood mij de kans om in de kapsalon te komen. Ik vind het heel leuk om voor haar te werken!”

Kelly is trots op haar team: “We hebben er allemaal heel veel zin in.”

Kapsalon Kelly, Horsterweg 10, tel. 036 – 7859206, e-mail: contact@kapsalonkelly.nl, www.kapsalonkelly.nl

Afbeelding
Coloriet bewoners Theo, Joke en Christina genieten van zijspanritje Algemeen Instagram 8 jun., 17:09
Afbeelding
Markante verkeerstoren Lelystad Airport krijgt plek in Madurodam Ingezonden 8 jun., 16:00
Afbeelding
Zeewoldenaar haalt met regiohonkbalteam Nederlands Kampioenschap binnen Sport Instagram 8 jun., 12:25