Afbeelding
Aangeleverd

De mooiste biologische bakken en bowls voor salades

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als eigenaar van een eetgelegenheid werk je hard om gerechten zo lekker mogelijk te laten smaken. Daarom is het geen overbodige luxe om deze in een mooie verpakking te serveren. Want een goede presentatie is belangrijk om voorbijgangers te overtuigen om juist bij jou eten te bestellen. Bovendien is het voor de klant prettig om uit een stevige saladebak of bowl te eten. Door te kiezen voor natuurlijke materialen ontzie je het milieu en draag je bij aan de bescherming van het klimaat. 

Biologische materialen die afbreekbaar zijn in de natuur

Gerecycled karton leent zich uitstekend voor het vervaardigen van hoogwaardige verpakkingen voor voedsel. Het is stevig en heeft een luxe uitstraling. De neutrale kleur past perfect bij het serveren van salades. Voorheen werden vrijwel uitsluitend kunststof materialen gebruikt om voedselverpakkingen te maken. Niet alleen is het productieproces op zich al schadelijk, maar ook de lozing van het plastic is problematisch. Aangezien het niet afbreekbaar is en daarom lang achterblijft in de natuur. Met biologische alternatieven zoals karton, maiszetmeel en suikerriet is dat wel even anders. Die zijn namelijk wel makkelijk af te breken door natuurlijk processen.

Via deze link bestel je de mooiste natuurlijke saladebakken en bowls.

Saladebakken en bowls met een unieke bedrukking

Je restaurant, snackbar of ander etablissement is extra herkenbaar wanneer je jouw verpakkingen uitrust met een kenmerkende opdruk. Hierdoor ziet iedere voorbijganger aan de saladebak waar het gerecht vandaan komt. Het spreekt voor zich dat dit wonderen doet voor je naamsbekendheid. Zet bijvoorbeeld de naam van jouw horecagelegenheid op de bak of versier een verpakking met een prachtig logo.

Voedselverpakkingen met een stevige deksel

Om gerechten te vervoeren is een deksel op een verpakking erg handig. Vooral wanneer die de container goed afsluit. Hierdoor voorkom je dat dressing van een salade uit de verpakking loopt. Hetzelfde geldt voor de saus van bijvoorbeeld een heerlijke Italiaanse pasta of een smakelijk Indiase curry. Het vervoeren van gerechten is steeds gebruikelijker. Denk bijvoorbeeld aan thuisbezorgen of het onderweg consumeren van eten. De deksels van de saladebakken zijn uiteraard ook gemaakt vaan 100% biologisch afbreekbare materialen.