Afbeelding
Zeewolde Actueel

Jura demonstratie bij Expert Zeewolde

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Proeven hoe lekker een kopje koffie smaakt uit een Jura koffiemachine en weten welk apparaat het beste bij jouw past? Dat kan tijdens de Jura demonstratie op Koopjesdag vrijdag 27 augustus bij Expert Zeewolde. Van 10 tot 17.00 uur is een Jura-medewerker in de winkel die je er alles over kan vertellen en anders het team van Expert Zeewolde. Op een Jura koffiemachine, aangeschaft tijdens de demodag, ontvang je vijf jaar garantie

Sinds we thuiswerken in verband met corona wordt er merkbaar meer geïnvesteerd in een goede koffiemachine. Dat merken ze ook bij Expert Zeewolde, die een brede collectie koffiezetmachines aanbiedt, waaronder het hele assortiment van Jura, inclusief alle mogelijke accessoires, van melkkoeler, kopjeswarmer tot de mogelijkheid voor draadloze bediening en allerhande onderhoudsartikelen.

Jura koffiezetmachines staan bekend om de kwaliteit en de variatiemogelijkheden. Vooral de gebruiksvriendelijkheid, het mooie design en de Zwitserse betrouwbaarheid scoort hoog. Ook het feit dat de volautomatische Jura weinig onderhoud vraagt, maakt deze koffieapparaten extra aantrekkelijk.

Z10 maakt warme én koude koffie
De demodag wordt tevens aangegrepen voor de lancering van het nieuwe model Jura, de Z10. Met deze nieuwe Z10 wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Zo bereidt hij met een druk op de knop het gehele palet van warme producten; van een intense espresso tot de hippe flat white, maar ook een koude (ijs)koffie! Ook herkent het apparaat de gekozen koffiebonen waar hij de maalfijnheid snel en exact aan aanpast.

Met al deze nieuwste snufjes blijft Jura toegespitst op het zetten van de allerbeste koffie. “Precies zoals jij hem graag hebt. Kom gerust proeven!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Expert Zeewolde, Raadhuisstraat 30, www.expert.nl, e-mail: zeewolde@expert.nl, tel. 036-8700036, What’s App: 020-2255364.