Riff, PD#18245 van Bob Gramsma
Riff, PD#18245 van Bob Gramsma Foto: Franzi Mueller Schmidt

Land Art Flevoland Tours 2021

Partnerbijdrages

Nergens ter wereld vind je zoveel Land art bij elkaar als in Flevoland. Land art, oftewel landschapskunst, is direct gemaakt in het landschap, veelal van natuurlijke materialen. Inmiddels telt Flevoland maar liefst negen monumentale landschapskunstwerken verspreid over de hele provincie. Ontdek ze tijdens de bustour en kijk voorgoed anders naar de kunst én het uitgestrekte polderlandschap!

De Land Art Tours vinden plaats op de laatste zondagen van september en oktober. Elke tour begint op een andere locatie. Op 26 september start de tour bij het station in Lelystad en op 31 oktober bij kunstwerk Riff, PD#18245 in Dronten.

De bustour duurt van 09.30 tot 19.30/20.00 uur. Kosten: € 60,- per persoon. Dit is inclusief het luxe busvervoer, enthousiaste gids die alles over de kunstwerken kan vertellen, verzorgde lunch en een stevige soep aan het einde van de middag. Of koop een combiticket tour + boek voor € 80,- en ontvang het boek Land Art Live – de Flevoland collectie (winkelprijs € 29,95) bij aanvang van de tour.

Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop van de Kunstlinie: https://kunstlinie.nl/?s=land+art+tours Kunstlinie hanteert een pre-order-systeem. Tickets die gereserveerd worden, betaal je later. Het pre-order-systeem wordt gehanteerd om optimaal te kunnen inspelen op de dan geldende overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Tips
Niet alle kunstwerken zijn optimaal toegankelijk voor mindervaliden. Aangezien sommige kunstwerken alleen te voet bereikt kunnen worden, wordt mensen die over een (inklapbare) rolstoel beschikken aangeraden deze mee te nemen. De afstanden variëren van een aantal meter tot 500 meter. (Waterdichte) wandelschoenen zijn aan te raden.

Dit is een partnerbijdrage van:
Land Art Flevoland, www.landartflevoland.nl