Afbeelding
Eigen foto

Fysiotherapie Houtwal wordt onderdeel van Topfit Fysiotherapie

Partnerbijdrages

Fysiotherapie Houtwal is al jaren een moderne praktijk voor fysiotherapie met verschillende specialisaties. Om dit te kunnen blijven waarborgen is samenwerking met andere praktijken ,in deze tijd , een goede stap.

Je maakt elkaar sterker en kan goede zorg blijven leveren aan patiënten die dat nodig hebben. Ook kan je personeel delen als er iemand ziek is waardoor de zorg voor de patiënt kan doorgaan. Fysiotherapie Houtwal gaat per 1 maart dan ook deel uitmaken van Topfit Fysiotherapie, dat meerdere vestigingen heeft, o.a. in Lelystad, Harderwijk, Ermelo en Zwolle.

Voor de patiënten en sporters zal er niet veel veranderen. De naam van de praktijk blijft gewoon Fysiotherapie Houtwal en de therapeuten die er nu werken blijven in de praktijk werkzaam. Fysiotherapie Houtwal krijgt de toevoeging ‘onderdeel van Topfit Fysiotherapie’. De website en telefoonnummer blijven ongewijzigd. En ook de kleuren blijven fris Oranje-Grijs en wit.

Nanette Egberts zal niet meer het aanspreekpunt zijn in de praktijk. Zij zal nog 1 ochtend werkzaam zijn als fysiotherapeut en verder gaan werken als projectmanager bij Topfit. Daarnaast blijft ze werkzaam bij Keurmerk Fysiotherapie en huisartsenzorggroep Medicamus. “Na heel veel jaren met plezier in de praktijk te hebben gewerkt is dit een mooie nieuwe uitdaging.”

Anton Veenhuisen is het nieuwe aanspreekpunt en vormt samen met Willemijn Kos, Robin Schreuder, Olivier Coutinho, Charlotte Bras, Julia Grootveld, Sabina Barreveld en Greet Kers het gezicht van fysiotherapie Houtwal/TopFit fysiotherapie. “Zij zullen, net als altijd, klaar staan voor alle patiënten en zo blijft Fysiotherapie Houtwal de specialist in bewegen.”

Dit is een partnerbijdrage van:
Fysiotherapie Houtwal
Mast 12, Zeewolde
Tel. 036-5223135
www.fysiohoutwal.nl