Afbeelding
Sportcentrum Zeewolde

Drempel weg bij Sportcentrum Zeewolde

Partnerbijdrages

Bij volwassenen die geïnteresseerd zijn om te beginnen met tennis bestaat nog wel eens een drempel om daadwerkelijk lid te worden. Deze horde zit ‘m voornamelijk in de gedachte dat zij het spelletje nog niet allemaal even goed onder de knie hebben en hierdoor wellicht buiten de boot vallen. Sportcentrum Zeewolde heeft hiervoor de oplossing. Het opstarten van startergroepen met nieuwe tennissers die stapsgewijs in aanraking komen met de tennissport.

In de week van 9 mei begint (bij voldoende deelnemers) een nieuwe startersgroep. De laagdrempelige oefenvormen zorgen ervoor dat de beginnende spelers plezier aan tennis beleven. “En in een team waar iedereen ongeveer hetzelfde niveau heeft ontstaat al snel binding met elkaar”, vertellen tennisleraren Carel Bel en Mark Buytendijk. “Er is bij volwassenen die nog niet zo bekend zijn met tennis toch een bepaalde schroom om lid te worden van een club. Die schroom haal je weg door hen met mensen te laten spelen die in hetzelfde schuitje zitten. De startersgroepen worden begeleid door enerzijds een enthousiaste leraar die de lessen verzorgt, anderzijds zullen ervaren leden de startersgroepen bekend maken met het reilen en zeilen binnen het Sportcentrum.”

Speciale introductieactie
5 tennislessen en 2 maanden lidmaatschap voor slechts €. 69,- en 40% korting op de aanschaf van een nieuw tennisracket.

Padel
Ontdek de snelst opkomende racketsport van dit moment... Padel! Dynamisch, interactief én vooral verslavend leuk. Padel-introductieles (1,5 uur) op 18 april en 16 mei. Tijdstip: 19.00-20.30 uur en 20.00-21.30 uur . Kosten: €15,- incl. leenracket en baanhuur.

Meer informatie: tel. 036-5225115 (Carel Bel) of e-mail naar info@sportcentrumzeewolde.nl

Dit is een partnerbijdrage van:
Sportcentrum Zeewolde
www.sportcentrumzeewolde.nl