Vleesafdeling Dekamarkt Zeewolde
Vleesafdeling Dekamarkt Zeewolde Foto: APart fotografie Peter Bakker

Nog meer gemak bij DekaMarkt Zeewolde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - In slechts 3 dagen tijd onderging DekaMarkt Zeewolde een flinke metamorfose. Donderdag 19 mei ging de vernieuwde supermarkt in de Polderwijk weer open.

In de vernieuwde winkel is er meer aandacht voor gemak, logische shoppingroutes en een forse uitbreiding van het assortiment. Nieuw is bijvoorbeeld de prachtige bloemen en plantenafdeling met aanbod afkomstig uit de eigen bloemencentrale van DekaMarkt. Ook werd het betaalplein aangepakt en voorzien van Scan & Go. Zo kunnen klanten zelf hun boodschappen scannen en betalen.

Supermarktmanager René Burgers kijkt trots rond: “We willen de DekaMarkt klant van Zeewolde in deze vernieuwde winkel een warm welkom geven. Dankzij de kleine aanpassingen is de winkel weer klaar voor de toekomst. Er zijn extra koelingen en stellingen toegevoegd, zodat we in totaal 1200 extra artikelen aan ons assortiment konden toevoegen. De supermarkt barst daarnaast van het vers! Een nieuwe bloemen en plantenafdeling, veel aandacht voor vis en het vegetarisch assortiment en een nieuwe slagerij! De klant heeft een ruime keuze uit vlees van topkwaliteit uit onze eigen slagerij.”

DekaMarkt trakteert
Om de heropening van DekaMarkt te vieren, trakteert DekaMarkt de klanten volop. Op de openingsdag ontvingen de eerste 200 klanten een gratis bos bloemen en op vrijdag 20 mei krijgen de eerste 200 klanten een gratis appeltaart mee naar huis. In de openingsweek biedt de supermarkt diverse openingsstunts tegen aantrekkelijke prijzen aan en start de weekend 4-daagse met bijzonder aanbod om er een mooi weekend van te maken.

De supermarkt is van maandag t/m zaterdag geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Dit is een partnerbijdrage van:
dekamarkt.nl