Bernadet Paauw, Sander Kosta en Danielle van Vessum van SuperTank Zeewolde
Bernadet Paauw, Sander Kosta en Danielle van Vessum van SuperTank Zeewolde Foto: Zeewolde Actueel

BTW-vrij tanken tijdens actiedag SuperTank op zaterdag 11 juni

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - SuperTank Zeewolde houdt op zaterdag 11 juni een speciale actiedag. Het is deze dag mogelijk BTW-vrij te tanken (niet verkeerd met de huidige brandstofprijzen!) bij het tankstation aan Landbouwweg 18. Verder kan er kennis worden gemaakt met de wasstraat en is er de hele dag een promoteam aanwezig, dat uitleg geeft over alle mogelijkheden van het bedrijf. In de winkel geldt tijdens de actiedag bovendien ‘1+1 gratis’, het is dus mogelijk met z’n tweeën een frietje te bestellen voor de prijs van één. En dit alles onder het motto ‘Kom even bijtanken’, hetgeen geldt voor zowel de auto als de automobilist...

Acties

De winkel van het tankstation bestond al dertig jaar, maar onderging begin dit jaar na een verbouwing van vier weken een algehele metamorfose. Sander Kosta, sinds juli 2019 manager van SuperTank, is er trots op. “De ruimte is ongeveer 50 m2 groter, waarbij we gekozen hebben voor een slimmere en modernere inrichting. Er zijn meer zitplekken gerealiseerd en mensen kunnen ook nog eens lekker zitten. Ook onze keuken is volledig vernieuwd. Deze is van alle hedendaagse gemakken voorzien, zodat we in staat zijn onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Een portie frites en een heerlijke hamburger kunnen worden besteld, maar het traditionele broodje Bol en het broodje van de maand blijven eveneens.”
Eind januari opende SuperTank al een nieuwe carwash met stofzuigerboxen. “Het is veranderd van truckwash naar personenenauto’s en bedrijfsbusjes”, licht Kosta toe. “En wie bij ons voor 20 liter aan brandstof tankt, krijgt een kortingsbon van € 2,50 voor de wasstraat. De bon is dan vervolgens een week geldig om te komen inwisselen.” Kortom, het is allemaal ‘Super’ bij het tankstation aan de Landbouwweg. “Met SuperTank, SuperShop en SuperWash ineen kunnen we de hedendaagse consumenten bieden waar zij om vragen: tanken, eten én wassen.”


Dit is een partnerbijdrage van:

SuperTank Zeewolde
Landbouwweg 18, Zeewolde
Tel .: (036) 521 92 10
www.supertank.nl

Afbeelding