Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Brouwer Flexibele Ruimtes: ‘vanuit Zeewolde verder groeien’

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Groot geworden met de bouw van schaftwagens is Brouwer in ruim vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Daarnaast produceert het bedrijf tevens een uniek eigen prefab binnenwandsysteem. 

Op zoek naar groeimogelijkheden kwam Brouwer vanuit Nijkerk in Zeewolde terecht. Op het bedrijventerrein Horsterparc is op een kavel van 33.000 m2 een compleet nieuwe innovatieve productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. Zusterbedrijf Klein Units (verkoop/verhuur tijdelijke huisvesting), dat samen met Brouwer, RC Panels (buitenwanden) en Arcabo (chaletbouw) behoort tot de Klein Groep, is vanuit Nijkerk meeverhuisd naar Zeewolde. “Deze nieuwe locatie draagt bij aan onze verdere groeiambitie”, aldus Sandra van der Hulst, algemeen directeur Brouwer, “ook biedt het ruimte voor verbetering in de productieprocessen om zo nóg betere kwalitatieve producten te kunnen leveren met een nóg kortere doorlooptijd.”

Met het hele Brouwer-team wordt er aan gewerkt om de productiehal op 15 augustus a.s. in gebruik te kunnen nemen. Alle afdelingen van het bedrijf zijn hier bij betrokken. Commercieel medewerkster Manon Roersen: “Het is echt een proces dat we samen doen. Iedereen draagt haar/zijn steentje bij. Dat maakt Brouwer ook heel mooi en sterk als bedrijf.”

Zowel Brouwer als Klein Groep zijn echte familiebedrijven. “Met een no-nonsense werksfeer en korte lijnen en waar termen als ‘afspraak is afspraak’ gelden, zit dat echt diep in het DNA”, geeft projectleider Rudi Braakman aan.

Door alle ontwikkelingen is Brouwer op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel in de productie als op kantoor. Zie hiervoor onze advertentie in de Zeewolde Actueel of op onze website.

Dit is een partnerbijdrage van:
www.Brouwer-group.nl

Afbeelding
Oude windmolens volgens Theun Schaaf mogelijk antwoord op toenemende energievraag Algemeen 8 jun., 17:57
Afbeelding
Coloriet bewoners Theo, Joke en Christina genieten van zijspanritje Algemeen Instagram 8 jun., 17:09
Afbeelding
Markante verkeerstoren Lelystad Airport krijgt plek in Madurodam Ingezonden 8 jun., 16:00