Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Vernieuwde winkel voor vertrouwde Pearle Opticiens Zeewolde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Na een interne verbouwing is de winkel van Pearle Opticiens Zeewolde na een korte sluiting op zaterdag 23 juli feestelijk heropend.

Met onder meer warme houttinten is de vernieuwde winkel volgens de laatste trends naar de huisstijl van Pearle Opticiens ingericht. Het karakter van de winkel met de typerende grote glazen pui is wel behouden gebleven: open en eerlijk.

De opticienwinkel wordt al ruim dertien jaar geleid door Wenda en Bengt Zloch, ondersteund door de gewaardeerde Jelena. Sinds kort staat ook zoon Thorsten in de winkel. Alle vier zijn ze gediplomeerd opticien en, behalve Thorsten, zijn ze ook allemaal contactlensspecialist. Maar ook zoon Thorsten gaat zich daar verder in specialiseren.

Lokaal ondernemerschap is volgens Bengt en Wenda zeker van toegevoegde waarde voor de winkel. “We merken dat wij voor veel klanten persoonlijk het gezicht van Pearle Opticiens Zeewolde vormen.” Het professionele advies, prettige klantencontact en persoonlijke aandacht draagt bij aan de grote klanttevredenheid. “Je kunt wel tegen iemand zeggen ’die bril is mooi’ maar het gaat erom dat het gevoel goed is. Wij letten daarbij ook op technische aspecten; past de bril bijvoorbeeld goed op de neus. Wij horen van klanten vaak terug dat ze complimenten krijgen over hun bril. Die mond-tot-mondreclame wil je hebben. Daar haal je voldoening uit.”

Als een van de weinige opticiens slijpt het team van Pearle Opticiens Zeewolde alle brillen nog zelf. Dat geldt ook voor het uitvoeren van reparaties. “Wij proberen altijd alles te maken. Ook als mensen hun bril niet bij ons hebben gekocht. Die extra service wordt zeer gewaardeerd.”

Na ruim dertig jaar in het vak zijn Wenda en Bengt nog steeds opticien in hart en nieren: “Mode, mensen, verkoop, medisch (oogmeting) en een stukje techniek: dit vak heeft alles.”

Dit is een partnerbijdrage van:
Pearle Opticiens Zeewolde
Weergang 10-12 (Ravelijn)
Tel. 036 - 5234672
www.pearle.nl