Afbeelding
Foto: Berg Clinic

Huidtherapie Berg Clinic viert haar 1e verjaardag

Partnerbijdrages

De academische kliniek voor huidtherapie, Berg Clinic viert op 18 september haar 1e verjaardag. Gedurende deze 365 dagen zijn veel kleine mijlpalen gevierd. 

Huidtherapeuten Anke en Diba bieden een breed scala aan behandelingen voor indicaties als overbeharing, vaatafwijkingen, acné, pigment en goedaardige huidplekjes en vlekjes. Hun kracht en specialisatie ligt bij het behandelen met systemen zoals laser en plasma. De behandelingen worden uitgevoerd door enkel huidtherapeuten die samen al meer dan tien jaar werkervaring hebben.

“We zijn super trots deze mijlpaal te hebben bereikt”, aldus Anke en Diba, “en dat is allemaal te danken aan de loyaliteit van onze terugkerende patiënten, die ons blijven aanbevelen bij vrienden en familie. We zijn van plan om het te vieren met een cadeau om heel erg ‘dankjewel’ te zeggen.”

Om deze eerste verjaardag te vieren hebben de huidtherapeuten een eenmalige actie voor laser ontharen ingericht: Estafette voordeel. Hoe meer zones u laat behandelen, hoe groter de korting op de totaalprijs. Die kan oplopen tot 25% korting*. 

Wilt u zich laten informeren over de verjaardag actie of uw huid anderszins laten beoordelen door de huidtherapeut? Neem dan direct contact op. Bel of whatsapp met 06 -11 11 10 55 of e-mail uw vraag naar office@bergclinic.nl. Daarnaast is een algemene intake altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

*Op deze actie zijn algemene voorwaarden van toepassing, vergoedde zorg is niet inbegrepen. De actie is mogelijk te benutten tot november 2022. 

Dit is een partnerbijdrage van:

Berg Clinic
Twickel 21
Zeewolde
Tel. 06-11 11 10 55
www.bergclinic.nl
E-mail: office@bergclinic.nl

!