Afbeelding
Foto: Eigen foto

Fitness upgrade bij Sportcentrum Zeewolde

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Sportcentrum Zeewolde, gevestigd aan de Eikenlaan, blijft zich ontwikkelen. Momenteel wordt er gewerkt aan een upgrade van de fitnessruimte.

In drie stappen wordt de fitnessruimte vernieuwd. De eerste upgrade betreft een aanvulling op de traditionele fitnessapparatuur. Hiervoor is er 65 m2 ruimte aan de krachtzone toegevoegd. Vanaf nu kan hier getraind worden op de nieuwste plate-loaded apparatuur, bestaande uit acht toestellen. 

Deze toestellen zijn voor sporters die de kloof willen overbruggen tussen toestellen met steekgewichten en losse gewichten. Deze op beweging gebaseerde toestellen trainen meerdere spiergroepen tegelijk en zorgen voor een totale lichaamstraining. De plate-loaded machines hebben over het algemeen een hogere maximale gewichtslimiet. Dus ideaal voor diegene die zwaar willen tillen. Maar deze plaatbelaste apparatuur kan ook met kleine gewichten gebruikt worden waardoor deze machines ook aantrekkelijk zijn voor lichte lifters. 

“Aan de drukte op de vloer zien we dat deze sport populair is bij een groeiende doelgroep. Vooral bij de jongeren. Vandaar dat we de krachtzone bewust hebben uitgebreid met de plate-loaded apparatuur”, laat sportschooleigenaren Carel Bel en Erwin de Boerdere weten.

Bij de volgende stap, die eind dit jaar begin, volgend jaar zal plaatsvinden wordt alle bestaande krachtapparatuur vervangen. Het vervangen van de cardioapparatuur is de laatste stap.

Met pilates, Fit4Kids (v.a. 12 jr) , Zumba, Senior Titness, Bootcamp, Fusion, Kickboksen, Spinning, Zaktraining, Mindfull yoga en Kids Kickboksen, aangevuld met de vernieuwde uitgebreide krachtzone is Sportcentrum Zeewolde het meest complete sportcentrum van Zeewolde. 

Dit is een partnerbijdrage van:
Sportcentrum Zeewolde
Eikenlaan 92, Zeewolde
Tel. 036-522 5115
www.sportcentrumzeewolde.nl
info@sportcentrumzeewolde.nl 

!