Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Najaarsactie bij Flevo Makelaars

Partnerbijdrages

Ruim een jaar geleden zijn wij gestart met ons vestiging in Zeewolde en inmiddels hebben wij al kennisgemaakt met vele inwoners en ondernemers van Zeewolde. 

Het is fijn om te merken dat iedereen welkom is in dit mooie dorp waar veel activiteiten te doen zijn en waar wij graag onderdeel van zijn. De voetbalwedstrijden van VV Zeewolde zijn bij ons vaste prik in de agenda en wij zijn er trotse hoofdsponsor. Daarnaast zijn wij actief tijdens activiteiten in het centrum of op ‘ons’ Raadhuisplein. 

Misschien ben jij nog niet binnen geweest in ons mooie kantoor, wees dan welkom. Wij zijn dagelijks aanwezig en een kop koffie (of thee) staat altijd klaar. Wij beantwoorden graag alle vragen over de uitdagingen op de woonmarkt in deze dagen en gaan altijd op zoek naar een passende strategie om tot het beste eindresultaat te komen.

Maar ook vraagstukken over bedrijfshuisvesting zijn voor ons geen probleem. Wij begrijpen heel goed dat in deze financieel onzekere tijden verkopen en kopen misschien ervoor zorgt dat je liever pas op de plaats maakt.
Maar wij zien zeker nog volop mogelijkheden op de woonmarkt en om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij een geweldige Najaarsactie die je ook terugvindt in deze krant.

Wij kijken uit naar de kennismaking!

Dit is een partnerbijdrage van:
Flevo Makelaars
Raadhuisplein 15
3891 ER Zeewolde
036-2024202
info@flevomakelaars.nl
www.flevomakelaars.nl