Suzanne Mesker
Suzanne Mesker Foto: Eigen foto

Kapsalon Suzy bestaat 10 jaar

Partnerbijdrages

Geboren Zeewoldenaar Suzanne Mesker (33) viert deze maand dat ze tien jaar geleden haar roeping vond in de haarverzorging. Na een fijne start bij Salon Roy voerde haar zelfstandige thuisknipwerk (Suzy on the Road’) haar naar vele huiskamers. 

De enthousiaste reacties en warme relaties die ze met haar groeiende klantenkring opbouwde geeft haar veel plezier in het werk. “Ik ben een mensenmens en geniet van het in contact komen”, vertelt ze, “Tijdens het knippen gaat het werkelijk over van alles – ik krijg er veel van mee.” 

Een aantal klanten knipt ze bij haar thuis. Suzanne werkt graag met kwalitatief goeie producten, zoals Maria Nila, een duurzaam en vegan beautymerk. Maar wat maakt huiselijke haarverzorging nou zo aantrekkelijk? “Stel, je hebt een druk gezin met volle agenda’s, hoe fijn is het dan dat iemand naar je toekomt, op de tijd die jou past? Of je de kinderen in hun eigen omgeving komt knippen, waarna ze meteen weer doorkunnen met spelen. Of als je even, om wat voor reden ook, wat minder makkelijk de deur uit kunt...”
Suzanne heeft haar salonwerk altijd gecombineerd met modellen- en representatiewerk en gaat nu meer tijd maken voor persoonlijke haarverzorging. “Ik heb veel gezien en meegemaakt. Het was leuk, maar hier krijg ik toch meer voldoening van: mensen helpen!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Kapsalon Suzy,
Whatsapp: 0610605175
www.suzyontheroad.nl

!