Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Bakker Bart in een nieuw jasje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - De winkel en lunchroom van Bakker Bart in het Ravelijn is in een nieuw jasje gestoken. Na bijna drie weken gesloten te zijn geweest in verband met de verbouwing, ging de zaak zaterdag 12 november weer open. “We zijn heel erg blij met het resultaat”, laat eigenaar Andries Vreeken weten. 

De zaak is flink onder handen genomen. “Het was na tien jaar toe aan een nieuwe, frisse uitstraling”, benadrukt Andries, die in januari 2012 de vestiging in Zeewolde overnam en die samen met zijn vriendin Daphne Pot eigenaar is. Met een compleet nieuw interieur, met daarin veel hout en ruimte voor planten, ademt de vernieuwde lunchroom een natuurlijke en gezellige huiskamersfeer. Met de installatie van LED-verlichting is tevens een duurzaamheidslag gemaakt en zijn er airco’s geplaatst zodat het ook in de zomer goed toeven is bij Bakker Bart. Daarnaast zijn oudere installaties vervangen door nieuwe, die eenvoudiger te bedienen zijn en voordeliger zijn in onderhoud.

Opvallend is de uitbreiding van de broodjescorner; die is nu twee keer zo groot. “Daarmee zijn we nog meer horeca geworden. We merkten dat daar in Zeewolde behoefte aan is en zijn daar langzaam naartoe gegroeid”, aldus Andries. Met keuze uit groot brood, belegde broodjes, panini’s, tosti’s, hartige en zoete lekkernijen vind je bij Bakker Bart altijd iets lekkers voor het ontbijt, lunch, brunch of traktaties tussendoor. Je kunt het in de winkel zelf ophalen, laten bezorgen of ter plekke opeten. Leuk om te weten is dat Bakker Bart samenwerkt met lokale ondernemers. Zo wordt de koffie geleverd door Café Coronel en komen de taarten, gebak en cupcakes uit de keuken van ‘Taarten uit Zeewolde’.

Leuke aanbiedingen zijn er wekelijks bij Bakker Bart, maar in verband met de heropening zijn er in de openingsweek nog meer leuke acties! Kortom, reden genoeg om even langs te komen!

Dit is een partnerbijdrage van:
Bakker Bart
Weergang 6, Zeewolde
Tel. 036-5224191
www.bakkerbart.nl

!