Afbeelding
Foto: Unsplash

De Leeuw Tweewielers; hét verkooppunt voor vuurwerk in Zeewolde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – De overgang naar het nieuwe jaar wordt door veel mensen traditioneel ingeluid met het afsteken van mooi siervuurwerk. Vanaf donderdag 29 december 09.00 uur start de winkelverkoop bij De Leeuw Tweewielers: hét adres voor het mooiste én veiligste Europees vuurwerk. 

Na twee coronajaren, waarin een landelijk vuurwerkverbod werd afgekondigd, maakt eigenaar Sebastian de Leeuw zich op voor een ouderwets nieuwjaar mét vuurwerk. “Wij zijn verheugd dat we weer kunnen verkopen.”

Veiligheid

Het aanbod bestaat alleen uit sier- en knettervuurwerk. “Al het knalvuurwerk, zoals matten en rollen, zijn uit het assortiment gehaald. De rotjes knallen ook niet meer, maar knetteren. Op die manier wil de vakhandel bijdragen aan het verder terugdringen van verwondingen, zoals oogschade, toegebracht door vuurwerk”, licht Sebastian toe. “Wij hameren bij onze klanten altijd op veiligheid en proberen de jeugd een stukje voorlichting mee te geven. Bij alle bestellingen ontvangen ze een gratis aansteeklont en veiligheidsbril. Bij kinderen hameren we erop: gebruik dit ook echt!”

De Leeuw is al jaren leverancier van vuurwerk uit de Proline collectie; mooi en veilig Europees vuurwerk. Daarnaast heeft De Leeuw een beperkte voorraad Duits Export vuurwerk geïmporteerd. Dit unieke vuurwerk is alleen verkrijgbaar tijdens de winkelverkoop. Voor de echte vuurwerkfanaten is er de ‘professional style fireworks’. “Dat is net wat mooier uitgewerkt. De prijs ligt hoger, maar daar krijg je ook wat voor.”

De Leeuw Tweewielers is in Zeewolde het enige verkooppunt voor vuurwerk. “We hebben een bepaalde capaciteit die we aankunnen, dus vroegtijdig bestellen is aan te raden. De eerste bestellingen hebben we al binnen.”

Bestellen kan nu al online via deleeuwvuurwerk.nl. Bestellen vóór 25 december levert leuke kortingen op. Zoals de jaarlijkse ‘Bliksemdeals’ waarbij geselecteerde artikelen extra laag geprijsd zijn. Ook op Facebook en Instagram lopen leuke winacties.

Begin december wordt de vuurwerkfolder verspreid met bestellijsten. Deze kunnen in de winkel afgegeven worden. De winkelverkoop vindt plaats op 29 december en 30 december van 09.00-21.00 uur en op 31 december van 09.00 – 17.00 uur.

Dit is een partnerbijdrage van:
De Leeuw Tweewielers
Stevinweg 2, Zeewolde
Tel. 036-522 1584
www.deleeuwvuurwerk.nl

!