Afbeelding
Foto: Eigen foto

Last van plekjes of vlekjes? De huidtherapeuten van Berg Clinic weten raad!

Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Een plekje of vlekje is een goedaardig stukje huid dat verheven of verzonken, gepigmenteerd of pigmentloos en hard of zacht kan zijn. Ze kunnen overal op het lichaam ontstaan. 

De meest bekende vlekjes of plekjes zijn toch wel de steelwratjes, ouderdomsvlekken of kersenvlekjes. Ze komen veel voor en nemen vaak in aantallen toe naarmate we ouder worden. Ze zijn meestal onschadelijk en worden normaal gesproken vanwege cosmetische redenen verwijderd. Het verwijderen kan heel eenvoudig door middel van excisie, elektrocoagulatie, cryotherapie of een laserbehandeling.

De huidtherapeuten van Berg Clinic behandelen dit dagelijks. Anke, huidtherapeut bij Berg Clinic zegt: “Deze behandeling is superleuk om uit te voeren omdat men letterlijk direct het resultaat ziet. Er is in de meeste gevallen ook maar één, maximaal twee behandelingen nodig.” 

Heb jij last van plekjes of vlekjes? Benieuwd of wij deze kunnen verwijderen? Wij geven je graag advies, een intake is altijd kosteloos en vrijblijvend. Stoor je niet langer aan plekjes en vlekjes en bezoek de huidtherapeuten van Berg Clinic.

Dit is een partnerbijdrage van:
Huidtherapie Berg Clinic
Twickel 21, Zeewolde
Telefoon: 06 11 11 10 55
e-mail: office@bergclinic.nl
www.bergclinic.nl

Afbeelding
Lions bereiden zich voor op 6e editie van de Polderrally Algemeen Instagram 7 feb, 23:03
Afbeelding
Naut Smetsers loopt 'Muskathlon' voor het goede doel, in Ghana! Algemeen Instagram 7 feb, 22:45
Afbeelding
Polderband BROZ viert 50-jarig bestaan met rondtoer door Flevoland Cultuur Instagram 7 feb, 14:00