Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Vernieuwde CarWashCenter Horsterparc: technisch ‘het neusje van de zalm’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – CarWashCenter Horsterparc (CWC) draait weer op volle toeren! Door een compleet nieuwe installatie, het neusje van de zalm qua techniek, ligt de kwaliteit van het wasstraat nu nog hoger. 

Vanwege de verbouwing was CWC een paar weken gesloten. De opening stond eigenlijk gepland op 13 november, maar liet iets langer op zich wachten. “Een bewust besluit zodat eventuele storingen eruit gehaald konden worden”, licht eigenaar Philip Dijst toe. “Daardoor draait de wasstraat nu heel erg goed. We kunnen de komende vijftien jaar weer vooruit!”

Net als bij de start twaalf jaar geleden, koos de ondernemer ook nu voor de meest moderne techniek. “Wat we nu hebben is het nieuwste van het nieuwste. We kunnen dan ook met trots zeggen dat we de beste wasstraat in de omgeving zijn.”

Door die nieuwe technieken die zijn toegepast in de wasstraat is ook de beleving voor de klant heel anders. Dat begint direct bij de entree met een nieuwe lavaboog die een spectaculaire waterval over de auto uitstort. Vervolgens is er een meelopende dakborstel, waarbij de borstels twee kanten op kunnen draaien, zodat ook de spiegels goed meegenomen worden, en die vervolgens ook de achterkant van de auto wast. De anders lopende kettingbak zorgt ervoor dat de borstels niet meer vastslaan op de trekhaak. Voordat de auto de wasstraat verlaat wordt deze droog geblazen door een meedraaiende droger. Omdat er met osmose water gewassen wordt, droogt de auto compleet vlekvrij op.

In verband met de heropening gelden er aantrekkelijke acties bij CWC. “Zodat iedereen kan zien hoe het beste programma eruit ziet”, aldus Philip, die eraan toevoegt dat ‘de lolly’s voor de kinderen blijven!’

Dit is een partnerbijdrage van:
CWC Horsterparc
Postkoets 1, Zeewolde
Tel.: 036 5225267
Mail: info@cwchorsterparc.nl
www.carwashcenterhorsterparc.nl

Afbeelding
Lions bereiden zich voor op 6e editie van de Polderrally Algemeen Instagram 7 feb, 23:03
Afbeelding
Naut Smetsers loopt 'Muskathlon' voor het goede doel, in Ghana! Algemeen Instagram 7 feb, 22:45
Afbeelding
Polderband BROZ viert 50-jarig bestaan met rondtoer door Flevoland Cultuur Instagram 7 feb, 14:00