Afbeelding

Binnensport vindt zijn weg naar buitensportaccommodaties

Sport

ZEEWOLDE - De buitensport mag weer aan de slag, maar de binnensport moet nog even wachten. De buitensportaccommodaties helpen hen graag op weg zodat ook zij hun sportaanbod weer kunnen opstarten.

Diverse binnensporten hebben op deze manier hun weg al gevonden. Kluunpark (de atletiekbaan) herbergt inmiddels al volleybal, taekwondo, de dansgroep van de Zeesterren, kickboxen, crossfit (Crossfit Zeewolde) en dansgroepen van Next Level. Dit naast alle loop-, wandel- en atletiekgroepen die inmiddels gestart zijn.


Ook de accommodaties op Sportpark De Horst staan open voor medegebruik. Een aantal aanbieders hebben inmiddels ook de openbare buitenruimte opgezocht. Strandvolleybal, de balletschool die het parkeerterrein naast De Kluit dankbaar gebruikt en de 55+ gymgroep die nu kampeerterrein De Banken aan het verkennen is als mogelijkheid.
Wie op zoek is naar geschikte mogelijkheden kan contact opnemen met de gemeente, of rechtstreeks een van de buitensportverenigingen op Kluunpark (atletiekbaan) of een van de verenigingen op Sportpark De Horst benaderen.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56