Winnaars maart: Jesse Snabel en Roan van Beinum
Winnaars maart: Jesse Snabel en Roan van Beinum Eigen foto

Twee maanden 4x4-competities, drie winnaars: Jesse Snabel, Roan van Beinum en Siem Joustra!

Sport

ZEEWOLDE - Bij VV Zeewolde wordt elke vrijdag de 4x4-competitie gespeeld. De opzet is om de jonge voetballertjes spelenderwijs in verschillende samenstellingen drie partijen van 15 minuten te laten spelen. Op deze manier leren ze in kort tijdsbestek veel andere kinderen kennen. Aan het einde van elke maand worden de in de verschillende partijtjes verzamelde punten opgeteld. De prijsuitreiking vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand. 

Winnaars maart
Vrijdag 26 maart was de prijsuitreiking voor de maand maart. Alle vier vrijdagen van maart werden er drie spannende wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Er deden gedurende de maand meer dan 30 kinderen mee aan de diverse wedstrijden. Aan het einde van de maand bleken Jesse Snabel en Roan van Beinum de meeste punten te hebben verzameld. Door 48 van de maximale 60 punten te scoren legden zij beslag op de felbegeerde 4x4-competitebeker van de maand maart. De tweede en derde prijzen werden verdeeld onder Isaiah van Aken, Valentino Mugema en Jake Brink.

Winnaar april
Vrijdag 30 april werd de prijs uitgereikt voor de maand april, waarin voor het eerst liefst vijf vrijdagen met drie wedstrijden konden worden gespeeld. In een zinderende finalewedstrijd rekende Siem Joustra op de valreep af met zijn concurrenten. Met 65 van de 75 punten won hij al zijn derde beker van het seizoen 2020/2021. De tweede en derde prijzen werden verdeeld onder Jesse Snabel, Sven Roosien en Isaiah van Aken.

Vrijdag 7 mei begint de op één na laatste 4x4-competitie van dit seizoen. De wedstrijden staan garant voor spektakel en plezier, maar wie-o-wie gaat er met de laatste prijzen vandoor…?

Winnaar april: Siem Joustra