Afbeelding
Kirsten van de Westeringh/VVZ

Open voetbaltraining voor meisjes

Sport

ZEEWOLDE – VV Zeewolde organiseert op zaterdag 29 mei een open training voor meisjes tussen 12 en 15 jaar. De open training start om 12.30 uur. De voetbalvereniging wil op deze wijze het meidenvoetbal extra onder de aandacht brengen. Deelname is mogelijk door een mailtje te sturen naar meisjescoordinator@vvzeewolde.nl.

Voetbal is ook onder meisjes razend populair. Dat komt doordat voetbalverenigingen meer aandacht besteden aan het meidenvoetbal. Dankzij waanzinnige trainers, vrijwilligers en sponsoren wordt het voetbal ook voor meiden steeds leuker. Komend seizoen beschikt de vereniging over ten minste 6 meiden-/damesteams. Dat is super belangrijk voor het meidenvoetbal. Daarom doet VV Zeewolde er steeds meer aan om het ook voor meisjes leuk te maken.

Op 29 mei zijn meisjes tussen 12 en 15 jaar welkom om eens kennis te maken met het voetbal. Op die dag komt een van onze oud-speelsters langs, Kirsten van de Westeringh. Kirsten speelt op dit moment bij SC Heerenveen Vrouwen, dat uitkomt in de Pure Energie Eredivisie, en heeft hiervoor bij de Ajax Vrouwen gevoetbald. Kans maken op een prijsje uit handen van onze eigen Kirsten? Stuur dan je naam, je geboortedatum en je telefoonnummer naar meisjescoordinator@vvzeewolde.nl en kom op zaterdag 29 mei naar VV Zeewolde.