Afbeelding
Eigen foto

Een ‘shout out’ van Berg Clinic aan alle lokale schoonheidsspecialisten!

Partnerbijdrages

In een wereld waarin de huid vaak fungeert als het eerste visitekaartje, neemt Berg Clinic, praktijk voor huidtherapie in Zeewolde, een nieuwe vooraanstaande rol in als paramedische zorgverlener voor onze meest zichtbare laag.

“We merken dat schoonheidsspecialisten steeds vaker hun klanten naar ons doorverwijzen bij een huidprobleem of een vraag waar zij niet direct een oplossing voor kunnen bieden. We waarderen dit enorm en merken dat er veel behoefte is aan samenwerken, en dat is ook goed!”, aldus Anke, huidtherapeut bij Berg Clinic. “Om dit met een goed gevoel te doen, zijn diverse specialisten ook zelf onder behandeling geweest om onze dienstverlening te beoordelen.”

Sindsdien werkt Berg Clinic met de ‘Bring-a-Friend’-actie. “Met deze actie ontvangt niet alleen u, als onze patiënt, maar ook de ontvanger van het kaartje 20% korting op een behandeling.”

Niet alleen schoonheidsspecialisten weten de praktijk voor huidtherapie steeds beter te vinden. Ook artsen in Zeewolde en omstreken verwijzen steeds meer patiënten met acné, overbeharing, littekens, pigmentproblematiek, wonden en/of oedeem door. “Huidtherapie is meer dan alleen een reeks behandelingen; het is zorgverlening gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring, toegepast volgens richtlijnen met wettelijke kaders en registers om kwaliteit en veiligheid te waarborgen voor de patiënten.”

Ondanks dat de huidtherapeuten van oorsprong niet uit Zeewolde komen, voelen zij zich ontzettend welkom en helemaal thuis op Duifkruid 1. “Heeft u vragen of een probleem met uw huid? Neem nu het initiatief om laagdrempelig professioneel advies in te winnen. Uw huid zal u dankbaar zijn!”

Dit is een partnerbijdrage van:
Berg Clinic
Tel. 06-11 11 10 55
www.bergclinic.nl
office@bergclinic.nl

Afbeelding
Flevolandse boerenmentaliteit voert boventoon tijdens Kennisdag Bodem en Water Ingezonden 1 mrt, 10:36
Afbeelding
'De Dinsdagavondsalon' zoekt Zeewolder dichters Ingezonden 1 mrt, 10:32
Afbeelding
4,3 miljoen euro subsidie beschikbaar voor het platteland: LEADER Flevoland 2023-2027 geopend Provincie 1 mrt, 10:05