Afbeelding
Foto: Brett Florens

FNV Zeewolde viert jubileum met huldigingen en muziek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op een heldere avond in november kwamen leden van FNV Zeewolde samen in het sfeervolle Restaurant Tung om een mijlpaal te vieren: het jubileum van de vereniging. Het was een avond gevuld met huldigingen, muziek en gemeenschapsgevoel.

De voorzitter, Christopher Ivo, opende de avond met een warm welkomstwoord, waarin hij de leden bedankte voor hun onwrikbare inzet en toewijding. Hij benadrukte het belang van solidariteit en gemeenschap binnen de organisatie.

Een bijzonder moment was de huldiging van de heer Spoel, die geëerd werd voor zijn 75 jaar trouwe lidmaatschap van FNV. Zijn langdurige betrokkenheid en toewijding waren een inspiratie voor alle aanwezigen.

Het muzikale gedeelte van de avond werd verzorgd door de getalenteerde zanger Ruben Antony en de charmante zangeres Lynn. Hun optredens, samen met de melodieuze klanken van het Ajso strijkkwartet, vulden de ruimte met een sfeer van feestelijkheid en verbondenheid.

Een andere opmerkelijke aanwezige was Helmut Hermans, wethouder en locoburgemeester van Zeewolde. Zijn aanwezigheid onderstreepte het belang van de FNV in de lokale gemeenschap en zijn steun aan de werknemersrechten.

De avond was niet alleen een viering van het verleden, maar ook een blik op de toekomst. Er werd gesproken over nieuwe initiatieven en plannen om de belangen van de leden nog beter te behartigen.

Ter afsluiting van de avond sprak de voorzitter woorden van dank uit aan alle aanwezigen, vrijwilligers en het personeel van Restaurant Tung, wiens inzet en gastvrijheid de avond tot een groot succes maakten.

Het jubileumfeest van FNV Zeewolde was meer dan een herdenking; het was een viering van saamhorigheid, veerkracht en de onophoudelijke strijd voor werknemersrechten. De herinneringen aan deze avond zullen nog lang gekoesterd worden door alle aanwezigen.

Dit is een partnerbijdrage van:
Afdeling Lokaal Zeewolde FNV
(Christopher Ivo)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Flevolandse boerenmentaliteit voert boventoon tijdens Kennisdag Bodem en Water Ingezonden 1 mrt, 10:36
Afbeelding
'De Dinsdagavondsalon' zoekt Zeewolder dichters Ingezonden 1 mrt, 10:32
Afbeelding
4,3 miljoen euro subsidie beschikbaar voor het platteland: LEADER Flevoland 2023-2027 geopend Provincie 1 mrt, 10:05