Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tijd voor een nieuwe telefoon maar nog niet zat van je abonnement? Dit zijn 4 mogelijkheden om je oude telefoon te behouden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heb je het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe telefoon, maar ben je nog niet klaar met je huidige abonnement? Geen zorgen! Er zijn verschillende manieren waarop je je oude telefoon kunt behouden en toch kunt profiteren van de nieuwste technologieën. In dit artikel delen we vier mogelijkheden om je oude telefoon te behouden en tegelijkertijd te kunnen genieten van de voordelen van een nieuwe telefoon.

5G sim only abonnementen

Met de komst van 5G-technologie is het verleidelijk om een nieuwe telefoon aan te schaffen die compatibel is met dit snellere netwerk. Gelukkig hoef je je oude telefoon niet weg te doen als je wilt profiteren van 5G. Er zijn tegenwoordig namelijk 5G Sim Only abonnementen beschikbaar. Met een 5G sim only abonnement kun je genieten van de voordelen van een sneller netwerk zonder dat je een nieuwe telefoon hoeft aan te schaffen. Je kunt gewoon je huidige telefoon behouden en een nieuw sim only abonnement afsluiten dat geschikt is voor 5G-netwerken.

Koop een los toestel

Als je niet wilt vastzitten aan een abonnement, maar ook je oude telefoon wilt behouden, kun je ervoor kiezen om een los toestel te kopen. Dit betekent dat je een nieuwe telefoon koopt zonder een bijbehorend abonnement. Hierdoor kun je je oude telefoon behouden, terwijl je toch kunt genieten van de nieuwste technologieën. Het voordeel van het kopen van een los toestel is dat je vrij bent om te kiezen welk abonnement het beste bij je past. Je kunt een Sim Only abonnement afsluiten of zelfs een prepaid kaart gebruiken. Op deze manier behoud je de controle over je telefoon en je abonnement.

Verleng je huidige abonnement

Als je nog niet klaar bent met je huidige abonnement, maar wel een nieuwe telefoon wilt, kun je ervoor kiezen om je abonnement te verlengen. Veel telefoon providers bieden de mogelijkheid om je abonnement te verlengen met een nieuwe telefoon. Hierdoor kun je je oude telefoon behouden en toch genieten van een upgrade. Het voordeel van het verlengen van je abonnement is dat je vaak kunt profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe telefoon krijgen tegen een gereduceerde prijs of zelfs gratis, afhankelijk van het abonnement dat je kiest.

Maak gebruik van inruil programma’s

Inruil programma’s worden vaak aangeboden door winkels en providers. Dit is de perfecte manier om te besparen op de aanschaf van een nieuwe telefoon of abonnement. Door je oude toestel in te leveren, ontvang je korting op een nieuw model of op het abonnement. Dit verlaagt niet alleen jouw kosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere consumptie. Dit soort inruil programma’s stimuleren recycling en verminderen elektronisch afval, wat ze tot een milieuvriendelijke optie maakt. Het is een win-win situatie: je bespaart geld en draagt bij aan een beter milieu.

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52