Afbeelding
Eigen foto

Margriet Eshuijs speciale gastdirigente Voice

Algemeen

ZEEWOLDE - Ondanks de coronatijd, waarin samen zingen bijna anderhalf jaar niet mogelijk was, wist Voice haar koorleden vrijwel allemaal te behouden en konden in september de repetities weer worden gestart.

Tim Breel, de vaste dirigent van Voice, gaf onlangs aan te zullen stoppen. Het koor is daarom hard op zoek naar een nieuwe enthousiaste dirigent! Zolang deze zoektocht duurt zal er zoveel mogelijk worden gewerkt met gastdirigenten en de eerste is er meteen eentje van formaat: Margriet Eshuijs!

Margriet Eshuijs is een bekende Nederlandse zangeres die onder meer bekend werd door grote hits als ‘House for Sale’ en ‘Black Pearl’. Wat veel mensen misschien niet weten is dat zij naast haar solocarrière in de popmuziek, ook les gaf aan verschillende conservatoria en deze kennis tegenwoordig deelt met diverse koren. Margriet Eshuijs gaat met Voice de aankomende acht weken verschillende kerstliederen instuderen voor de optredens die in december gepland staan.

Dit laat wel zien dat Voice steeds weer de spirit en de motivatie in zich heeft om al meer dan 35 jaar bij elkaar te blijven en op die manier elke keer een nieuw hoofdstuk toevoegt aan haar historie. “Achter de schermen zijn we daarom alweer hard bezig om een spetterend optreden neer te kunnen zetten ter ere van dit 35-jarig jubileum.”

Nieuwsgierig geworden naar Voice? Is zingen met een enthousiaste club gemotiveerde zangers wellicht leuk? Ook een enthousiast dirigent is welkom! Wie interesse heeft, is welkom vrijblijvend een keer langs te komen voor een kennismakingsrepetitie. Voice repeteert op donderdagavond vanaf 20.00 uur in Open Haven.  

Meer informatie over het koor: www.voicezeewolde.nl

band Combo Bossa Bela
Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst Algemeen 15 apr, 13:38
Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 15 apr, 10:46
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 15 apr, 10:06
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29