Afbeelding
Jeugd- en Jongerenwerk Zeewolde

Activiteiten voor kinderen in de kerstvakantie

Cultuur

ZEEWOLDE – Gelukkig mogen georganiseerde jeugdactiviteiten tijdens de lockdown gewoon doorgaan en daarmee hoeft vervelen geen optie te zijn in de komende kerstvakantie. Want het Jeugd- en Jongerenwerk organiseert namelijk een aantal leuke activiteiten voor kinderen rondom de feestdagen.  

Zo is er op woensdag 22 december vanaf 14.00 uur een extra ingelaste Jeugdmiddag @De Eclips. Deze middag is voor kinderen van 8 - 12 jaar, vanwege het eerder sluiten van de basisscholen.

Lekker creatief aan de gang gaan kan tijdens ‘Jingle Bells’ op vrijdag 24 december vanaf 14.00 uur @De Eclips. Er zijn allerlei leuke dingen te doen, zoals een foute kerstbal maken, kerstboom versieren en meer leuke kerstactiviteiten. Leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. 

Op woensdag 29 december kunnen kinderen die lekker actief bezig willen zijn meedoen met de SportBattle. Er zijn verschillende sportclinics waarvoor zij zich kunnen aanmelden. Deze vinden plaats tussen 11.00 en 15.00 uur in Het Baken en bij diverse verenigingen.
De sportclinics die worden aangeboden zijn; kickboksen (Het Baken), schermen (Het Baken), volleybal, voetbal, atletiek, mountainbiken en hockey. Info en aanmelden via www.sportencultuurzeewolde.nl

(Tekst loopt door onder de afbeelding)


Sportbattle

Het nieuwe jaar wordt op woensdag 5 januari ingeluid met WinterGames New Year Winterparadijs vanaf 14.00 uur @De Eclips. Er zijn diverse winteractiviteiten waaronder een workshop ijssculptuur maken, skiën, ijspegels vangen, oliebollen bakken en nog veel meer winter games! Leeftijd vanaf 8 jaar. Opgeven kan via a.vanessen@zeewolde.nl

(Tekst loopt door onder de afbeelding)


Wintergames- Jeugd- en Jongerenwerk Zeewolde

Als afsluiter opent op vrijdag 7 januari vanaf 14.00: Het Jachtseizoen! Voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Locatie wordt later bekend gemaakt.
Aanmelden via l.oostland@zeewolde.nl


Het jachtseizoen - Jeugd- en Jongerenwerk Zeewolde