Afbeelding
Erik Wallenburg

Maak kans op een zetel bij het ā€˜Zeewolde Zetel Voorspel Spelā€™

Politiek

ZEEWOLDE ā€“ De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart mag er na vier jaar weer gestemd worden.

Geheel in de traditie organiseert Zeewolde Actueel weer het ā€˜Zeewolde Zetel Voorspel Spelā€™ . Door de uitslag zo nauwkeurig mogelijk te voorspellen, is het mogelijk zelf een ā€˜zetelā€™ te winnen. Het gaat in dit geval om een fraaie zetel die beschikbaar wordt gesteld door Van den Hoorn Meubelen.

Aan de gemeenteraadsverkiezingen van Zeewolde wordt deelgenomen door zes partijen. De lijstvolgorde is afgeleid van de verkiezingsuitslag van 2018: 1. Leefbaar Zeewolde, 2. VVD, 3. ChristenUnie, 4. D66, 5. CDA en 6. Actief Zeewolde (een samenvoeging van Zeewolde Liberaal, PvdA en BurgerBelang).

Zijn er meer correcte voorspellingen, dan wordt er gekeken wie het opkomstpercentage het nauwkeurigst weet te voorspellen (afronden op hele cijfers). Deelnemers dienen in de gemeente Zeewolde woonachtig te zijn. Voorspellingen kunnen worden ingestuurd tot uiterlijk 11 maart 2022 naar BrugMedia, Constructieweg 41-1, 8263 BC Kampen, onder vermelding van ā€˜Zeewolde Zetel Voorspel Spelā€™ of maak een foto van het invulformulier en mail die naar: redactie@zeewolde-actueel.nl

Het invulformulier staat deze week in de krant, op pagina 2. 

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30