Afbeelding
Zeewolde Actueel

Eerste verkiezingsbord onthuld

Politiek

ZEEWOLDE - De verkiezingsborden staan er weer. Volgens traditie werd vrijdag 4 maart het eerste bord onthuld in het bijzijn van de lijsttrekkers van de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart a.s..

Op de verkiezingsborden staan zes posters afgebeeld van de deelnemende lokale politieke partijen, t.w. Leefbaar Zeewolde, VVD, ChristenUnie, D66, CDA en Actief Zeewolde. Het onthullen van het eerste bord vond plaats nabij de rotonde Kwartiermakerslaan en Zeewolderweg en werd gedaan door burgemeester Gerrit Jan Gorter en griffier Liesbeth van Heezik.

Campagne voeren
Met nog een week te gaan voordat de stembussen opengaan proberen de politieke partijen nog zoveel mogelijk campagne te voeren. Zo staan de partijen zaterdag 5 maart op de verkiezingsmarkt op het Kerkplein, staat er op donderdag 10 maart een lijstrekkersdebat op het programma in The Lux (live uitgezonden via LOZ) en schuiven ze aan tafel bij Omroep Flevoland die 8 en 9 maart in de Oude Bieb aanwezig is tijdens de tour #Flevoland kiest. De lijstrekkers laten enthousiast weten ‘er veel zin in te hebben’.

Afbeelding
Afbeelding