Afbeelding
Erik Wallenburg

68 teams in actie voor lustrumeditie Zeewolde ‘K WIS’T

ZEEWOLDE – De vijfde editie van Zeewolde ‘K WIS’T is inmiddels in volle gang! De plaatselijke dorpsquiz wordt gehouden van maandag 28 tot en met woensdag 30 december. Het opdrachtenboek met 75 vragen over Zeewolde en alle mogelijke andere onderwerpen werd maandagavond door de deelnemers afgehaald. Dat gebeurde coronaproof; per team mocht slechts een persoon het boekje op komen halen. Hiervoor was speciaal een kraam ingericht voor de winkel van Hobby-Time zodat een en ander op veilige afstand kon worden geregeld.

Voor deze lustrumeditie hebben zich 68 teams aangemeld. De deelnemers hebben slechts twee dagen de tijd om de toch best pittige vragen op te lossen, want woensdagavond uiterlijk 21.00 uur moet het opdrachtenboekje ingevuld weer worden ingeleverd.

'Opwarmertje'

Om alvast in de stemming te komen voor deze traditionele eindejaarsquiz werd eerder al een extra vraag geplaatst als 'opwarmertje' (zie hiernaast). Hierop zijn reeds 35 antwoorden binnengekomen. Deze vraag blijft staan tot uiterlijk donderdag 7 januari. Antwoorden kunnen worden gestuurd naar zeewoldekwist@gmail.com. Onder de winnaars van deze extra vraag wordt een heerlijke taart verloot.

Prijsuitreiking

De uitslag van Zeewolde ‘K WIS’T wordt bekendgemaakt tijdens een uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde op vrijdag 8 januari. Het winnende team ontvangt een geldbedrag van € 444,40 en voor het een na beste team bedraagt de prijs € 222,20