Afbeelding
Amy Shamblen

Valentijnsactie; verras je favoriete lokale centrumondernemer!

ZEEWOLDE – Om de lokale ondernemers in deze moeilijke tijden een hart onder de riem te steken heeft de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde een hartverwarmende actie bedacht. Zij nodigen zoveel mogelijk ‘shoppers’ uit om hier aan mee te doen.

Gevraagd wordt om een leuke, lieve, vrolijke boodschap te maken en dit op Facebook of Instagram te plaatsen. “Onze ondernemers missen jullie, en jullie hen!”, zo staat te lezen op winkelhaven.nl. “Ze doen hun uiterste best om de iedereen zo goed mogelijk te bedienen, maar het is een pittige klus… Om hen wat extra energie en liefde te geven, is deze Valentijns actie bedoeld!”

Uiteindelijk worden de drie meest creatieve en positieve inzendingen beloond! Dat gebeurt op 9 februari met een leuke attentie, die natuurlijk uitgegeven mag worden bij je favoriete lokale winkel.

Decemberactie verlengd

Er kunnen nog even stickers geplakt worden: vanwege de winkelsluiting is de Decemberactie voor onbepaalde tijd verlengd zodat zowel de klanten als winkeliers hier profijt van kunnen hebben.
Bij de Niet-Essentiële winkels (dus deze welke op een andere wijze helpen dan vanuit de winkel) krijgen klanten het dubbele aantal zegels bij hun aankopen. Op www.winkelhaven.nl staat een kaart met daarop aangegeven de winkels die deelnemen.

Bij de actie ontvang je bij aankoop van 7,50 euro een sticker. Deze kan je op je lot plakken. Vijf stickers geeft een vol lot. Op het volle lot geef je tevens aan bij welke winkel je een prijs wilt winnen.

“Onze lokale winkeliers zijn er voor u! Ook nu!”, licht centrumcoördinator Alona Kastrop toe. “Bekijk hun website of facebookpagina om te zien hoe zij u in deze tijden van dienst kunnen zijn. En daarbij geven ze ook nog prijzen weg!”