Opening 8e editie Tulpenroute op het Tulpeiland

ZEEWOLDE - Op het Tulpeiland vindt zaterdag 16 april de officiële opening plaats van de 8e editie van de Tulpenroute. Om 11.00 uur hijst wethouder Egge Jan de Jonge en Herman Vermeer, voorzitter Tulpenroute Flevoland, de speciale tulpenvlag. Daarna is er tot 16.00 uur een kleinschalige tulpenbraderie. 

In de drie weken van de tulpenroute (16 april - 7 mei) worden er in het weekend allerlei activiteiten georganiseerd op het Tulpeiland door de gemeente Zeewolde en stichting Puur Zeewolde. Vanuit het centrum is er dan gratis vervoer naar het Tulpeneiland. Op zaterdags kan men op de 'Bloembollenboemel' stappen, en op zondags op de rondvaartboot. Meer informatie zie elders in deze krant of op www.puurzeewolde.nl.

Goede Vrijdag: 
Paasverhaal
Zeewolde

ZEEWOLDE – Goede Vrijdag, 15 april, is het zover. Dan zal de Aanloophaven en het Raadhuisplein het decor vormen voor het muzikale openlucht spektakel: het ‘Paasverhaal Zeewolde’. 

Het verhaal vertelt de laatste levensdagen van Jezus die hij samen met zijn vrienden doorbracht. De voorstelling is een zorgvuldig samengestelde afwisseling van live optredens en vooraf opgenomen video's.
Het Paasverhaal start om 21.00 uur; inlopen kan al vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. Kom op tijd, want vol is vol. www.paasverhaalzeewolde.nl