Agenda

woensdag 18 mei

Voorleesmiddag

Elke 1e en 3e woensdagmiddag van de maand kunnen kinderen tot 4 jaar komen genieten van de mooiste verhalen. De voorleesmiddagen zijn gratis. locatie: FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Tijd: 16.00-16.30 uur.


Samen nieuws van de dag doornemen

De krant doornemen en het nieuws van de dag bespreken. Locatie: Café De Buren. Tijd: 09.30 uur. 

Haken, breien, borduren en spinsels enzo

Samen uw hobby uitoefenen is toch gezelliger dan alleen. Een enthousiaste vrijwilliger helpt u graag verder. Locatie: Café De Buren. Tijd: 14.00 uur. 

Oud Hollandsche spelletjes spelen

Locatie: Café De Buren. Tijd: 14.00 uur. Deelname is gratis.

donderdag 19 mei 

Enthousiaste gidsen vertellen wat het doel is van dit voedselbos, de visie hierop, de waarde voor de natuur en de principes van permacultuur. Aanvang: 19.00 uur. Locatie: ingang voedselbos.

vrijdag 20 mei 

Computerinloop SeniorWeb

De vrijwilligers zitten, van 10.00-12.00 uur in de Meermin, klaar om u te helpen bij vragen en/of problemen met uw computer, laptop, telefoon, tablet etc. Neem uw apparatuur, wachtwoorden, aantekeningen etc. mee.

vrijdag 20 mei tot zondag 22 mei

Beachfestival Zeewolde 2022

Driedaags strand-/muziekfestival voor het hele gezin, met optredens van diverse artiesten, foodtrucks, reuzenrad. Voor vrijdag en zaterdag zijn er kaarten nodig. Zondag, familiedag, is gratis entree. Meer informatie en kaartverkoop: www.beachfestivalzeewolde.nl

zaterdag 21 mei

Slootjesdagen

Samen vissen in de sloot. Er zijn mensen die je kunnen helpen met er achter te komen wat je hebt gevonden. Je kan de diertjes die je hebt gevangen ook onder een microscoop bekijken in de Roode Schuur.

zondag 22 mei

slootjesdagen

Samen vissen in de sloot. Locatie: IVN Zeewolde - Roode Schuur. Tijd: 15.30 uur. 

Boostercamp bij Cofitzeewolde!

Elke zondag van 11.00-12.00 een leuke training met power in een kleine groep (max 8 deelnemers). Waar; outdoor Zeewolde. Diverse locaties. Kosten: 7,50 p.p. Aanmelden; info@cofitzeewolde.nl. www.cofitzeewolde.nl

dinsdag 24 mei

Koffie met ZINgen

Dagopening in Coloriet de Sfinx: een korte viering (ongeveer 45 minuten) namens verschillende kerken van Zeewolde. Locatie: activiteitenruimte naast Grand Café De Buren. Aanvang 10.30 uur.

woensdag 25 mei

Film ‘As it is in Heaven’

SOZ-ANBO draait in De Meermin de Zweedstalige film uit 2004 met een Oscar nominatie ‘As it is in Heaven’. Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis.

donderdag 26 mei

Dauwtrappen door de Putterpolder en Oldenaller

Start om 6.00 uur bij Postillion Amersfoort Veluwse meer /Nulde, Strandboulevard 3 in Putten. Duur: 2,5 uur (20 km) met onderweg koffie/thee en iets lekkers. Eigen fiets meenemen of te huur bij hotel. Kosten minimaal 5 euro, meer mag. Aanmelden via 06-23196934 of ellyvangeest@solcon.nl

vrijdag 27 mei

‘Zonder Broek Aan’ - KLEUN

Deze voorstelling geeft een inkijkje in alle absurditeiten die een mens kan ervaren als het normale leven weg valt. Locatie: The Lux. Tijd: 20.30 uur. Tickets: www.puurzeewolde.nl of via de Facebook pagina van KLEUN.