agenda

dinsdag 17 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst Vrouwen van Nu Zeewolde

Locatie: Open Haven. Vanaf 14.00 uur start het programma met o.a. een bingo. Einde rond 16.00 uur.

woensdag 18 januari

Film 'The Help' in De Meermin

The Help is een gebaseerd op de bestseller 'Een keukenmeidenroman' (2009) door Kathryn Stockett. De film is gratis toegankelijk, ook voor niet leden. Aanvang: 14.00 uur.

Bewegen bij De Buren

Zin om even een uurtje lekker te sporten? Voor iedereen en elk niveau. Kom gerust een keer voor een gratis proefles. Onder professionele begeleiding. We sluiten af met een verse smoothie!

Haken, breien en borduren

Vindt u het leuk om te haken, breien en te borduren of wilt u er misschien beter in worden? Schuif gezellig aan bij de stamtafel. Neem u eigen materiaal mee en ga de aan de slag! Elke woensdag om 14.00 uur. Locatie: De Buren.

Spelletjesmiddag

Zin in een potje Uno, Ganzenbord of Rummikub? Bij De Buren staat elke woensdag om 14.00 uur een vrijwilliger klaar om gezellig een spelletje te doen en een praatje te maken. Toegang is gratis, dus loop gerust even binnen.

donderdag 19 januari

Wandelingen met IVN Zeewolde

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand ongeveer 2 uur wandelen in de omgeving van Zeewolde. Vertrek: 9.30 uur vanaf de Roode Schuur. Deelname is 1e keer gratis, daarna moet je lid zijn.

vrijdag 20 januari

'Housewarming' in pilotmuseum M.

Beleef een nieuwe kunstervaring met 'Housewarming'. In een mix van beeld, multimedia en performance ontdekt het publiek de gebruiken van buurtgenoten, maar ook van vreemden. Van 20 januari t/m 18 juni. Locatie: Melica 364 TA, Almere Hortus. Tickets via jijbentm.art. Kinderen t/m 18 jaar gratis toegang.

zaterdag 21 januari

Concert The Hague String Trio

Hulde aan vrouwelijke componisten. Locatie: De Verbeelding. Aanvang: 20.00 uur. Ticketprijs: € 20,00 inclusief koffie, thee en pauzedrankje. (opbrengst komt t.g.v. giro 555 voor Oekraïne). Kaarten via www.deverbeeldingzeewolde.nl.  

maandag 23 januari

Klaverjassen

Komt u een kaartje leggen? Elke maandag vanaf 13.00 uur bij De Buren. Toegang is gratis.

De ontdekking van de Melkweg

Lezing over het leven van sterren, over bewegingen van stof en gas of over een zwart gat verborgen in het centrum. Locatie: hotel Hof van Putten. Aanvang: 20.00 uur. Gratis voor leden van Astra Alteria; niet leden betalen € 6,00. Info op AstraAlteria.nl