Afbeelding
Puur Zeewolde

Voorbereidingen in volle gang: Puur Zeewolde maakt zich op voor het nieuwe seizoen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE - Met het naderende recreatieve en toeristische seizoen staat stichting Puur Zeewolde, voorheen bekend als VVV-Zeewolde, voor een opwindende periode. Vooral nu, in dit jubileumjaar, waarin talloze activiteiten ter ere van het 40-jarig bestaan gepland staan, belooft het een bijzondere tijd te worden. Binnenkort kunnen inwoners van Zeewolde weer uitkijken naar de nieuwe editie van de recreatiekrant van de stichting, boordevol inspiratie voor een onvergetelijk recreatief en toeristisch seizoen.

Het seizoen van de stichting begint zodra het vakantieseizoen van het voorgaande jaar afloopt. “Voor ons starten dan al de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, met updates van promotiemateriaal, inplannen van excursies, optimaliseren van de website en de app, dit alles met als doel om volop inspiratie te bieden voor het nieuwe seizoen,” aldus Lucienne Brons, bestuurslid bij de stichting. 

Daarnaast werkt de stichting nauw samen met evenementenorganisatoren om gezamenlijk een gevarieerde evenementenkalender samen te stellen, waarbij voor elk wat wils te vinden is.

Evenementenverkeersregelaars

Het komende seizoen belooft dynamisch te worden, niet alleen vanwege de geplande evenementen van Puur Zeewolde en haar partners, maar ook door de talloze festiviteiten ter ere van het 40-jarig bestaan van Zeewolde. 

“Dit heeft ook invloed op bijvoorbeeld onze commissie van evenementenverkeersregelaars, die sinds vorig jaar bij ons zijn ondergebracht als commissie. Daar kunnen we nog wel wat vrijwilligers bij gebruiken,” voegt Lucienne toe. “Werk je graag buiten en met mensen? Dan is vrijwilligerswerk als evenementenverkeersregelaar wellicht iets voor jou. Je werkt altijd in de open lucht, bepaalt zelf wanneer je inzetbaar bent, werkt veelal in een team én je bent in beweging!” voegt zij toe.

Vrijwilligers

Met een veelbelovend seizoen in het verschiet en een scala aan activiteiten om van te genieten, kijkt Puur Zeewolde uit naar wat komen gaat. Voor wie graag betrokken wil zijn bij Puur Zeewolde, is er volop gelegenheid om als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken en deel te nemen aan de bruisende evenementen die de stichting organiseert.

Meer info vrijwilligerswerk: info@puurzeewolde.nl
Meer info evenementenverkeersregelaars: evpz@puurzeewolde.nl

Puur Zeewolde, Puur Plezier

‘Puur Zeewolde, Puur Plezier ‘ wil recreanten, toeristen en eigen inwoners verrassen met diverse bijzondere belevenissen van eigen bodem. “De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten en duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden. Kortom, Zeewolde biedt puur plezier.”