Afbeelding
Foto: Staatsbosbeheer Zeewolde

Herfst

Bosgeluiden

Deze week loopt de zomer van 2023 af en donderdag start de herfst. Dat betekent niet dat je alleen maar binnen hoeft te zitten. Juist in de herfst is het heerlijk toeven buiten en zijn er volop activiteiten. Ook bij Staatsbosbeheer. Natuurlijk is het mogelijk om een lekkere wandeling of fietstocht te maken door de ritselende en vallende bladeren, maar we organiseren weer een veelheid aan leuke activiteiten voor groot en klein. Zo kun je nog steeds met de ecokar mee de Stille Kern in of met de praam de Hoge Vaart op. Maar wist je dat er ook weer een leuke herfstmiddag voor kinderen in het speelbos de Zevensprong wordt gehouden? Natuurlijk staan de Natuurwerkdag en de damhertenbronstexcursies ook weer op de agenda. 

Voor de kampeerders onder ons, Natuurkampeerterrein de Dasselaar en Groepsnatuurkampeerterrein de Banken zijn nog tot november open, dus ook in de herfstvakantie.

Redenen genoeg om niet bij de kachel te gaan zitten.

Houd onze berichtgeving in de gaten voor de verschillende activiteiten en data of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/horsterwold of volg mij op Instagram, dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de bossen van Zeewolde.

Alvast veel plezier deze herfst.

Boswachter Rob Koetsier