Afbeelding

Wereldkampioen korfbal Team NL komt naar Zeewolde!

Sport

ZEEWOLDE - KV Wolderwijd/DYZLE kondigt trots aan dat op woensdag 8 mei Zeewolde het stralende middelpunt zal zijn van de korfbalwereld. “Voor één dag verwelkomen wij het Nederlands Korfbal Team, Team NL, wereldkampioen korfbal, in onze gemeenschap. Een unieke gelegenheid die sportliefhebbers en inwoners van alle leeftijden samenbrengt.”

Een dag vol korfbalplezier

De dag start in de middag met een korfbal clinic speciaal voor de jeugd van de basisscholen in Zeewolde, leden van KV Wolderwijd/DYZLE en jonge sporters van omliggende korfbalverenigingen. “Dit is een uitgelezen kans voor onze jonge talenten om te leren van de allerbesten en hun korfbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.”

In de avond staat er een demonstratiewedstrijd op het programma in sporthal Het Baken, waar Team NL het opneemt tegen een selectie van toptalenten uit de regio. “Een belooft spectaculaire wedstrijd die u niet wilt missen!”

Een hartelijk welkom

KV Wolderwijd/DYZLE laat weten vereerd te zijn om gastheer te mogen zijn voor deze bijzondere dag. “We zetten ons in om er een onvergetelijke ervaring van te maken voor Team NL, onze sponsoren, supporters, de inwoners van Zeewolde en natuurlijk onze eigen leden. Het belooft een dag te worden vol sportiviteit, verbinding en plezier.”

Noteer in uw agenda

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze speciale dag samen met de korbalvereniging te vieren. Binnenkort wordt het volledige programma bekend gemaakt. “Mis deze unieke kans niet om de wereldkampioenen in actie te zien en deel uit te maken van een historische dag in de korfbalsport.”

Voor meer informatie: www.kvwolderwijd.nl of neem contact op via e-mail teamnl@kvwolderwijd.nl