Jonne Vela
Jonne Vela Eigen foto

Jonne Vela debuteert nieuw album in De Verbeelding

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - De Verbeelding rolt op zaterdag 25 mei de rode loper uit voor singer-songwriter Jonne Vela. Zij zal dan haar nieuwe album ‘Singing with the Whales’ debuteren.

Jonne is opgegroeid in het hoge Noorden en muziek is altijd al een belangrijk onderdeel van haar leven geweest. In 2017 bracht zij haar eerste album To Bloom uit. Nu zal ze haar nieuwe album ‘Singing with the Whales’ live debuteren. Dit doet zij samen met haar band Vela Soul Sounds, waardoor bezoekers kunnen genieten van positieve sferische muziek.

Het album is een frisse cocktail van pop, soul en een vleugje latin. Daarnaast zit er een mooie story-line in die zorgt voor positieve vibes. Enkele titels zijn: Sun, Rain en Lion. Deze nummers gaan over allerlei onderwerpen uit de natuur, liefde, het vrije christelijke geloof en de wereld waarin wij leven.

Alles van de natuur inspireert Jonne, zoals bloemen, maar ook cultuur en vooral een heleboel liefde. Ook haar kinderen vormen een grote inspiratiebron en drie songs in het album gaan over hen. 

De avond zal naast de prachtige muziek worden aangevuld met de geëxposeerde kunstwerken van Hiske de Boer en een high tea, waardoor u heerlijk kunt genieten van kunst en muziek onder het genot van een hapje en drankje.

“De rode loper ligt al klaar, bent u er ook bij?”

Wanneer: zaterdagavond 25 mei vanaf 19:00

Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde 

Tickets: €15,- verkrijgbaar via www.deverbeeldingzeewolde.nl