Beachfestival Zeewolde 2023
Beachfestival Zeewolde 2023 Archieffoto: Christian Kamminga

Beachfestival Zeewolde: Het aftellen is begonnen!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE - Met nog een kleine maand te gaan is voor de festivalgangers die al een kaartje hebben bemachtigd voor het Beachfestival Zeewolde, dat op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei plaatsvindt, het aftellen begonnen. Wil jij straks ook kunnen meepraten over dit gezelligste strandfestival van Zeewolde en omgeving? Zorg dan dat je op tijd een kaartje koopt, want vol is vol!

“Vrijdag loopt het vol, ook al omdat we dan maar één podium hebben. Mensen die nog wat willen moeten er dus op tijd bij zijn. Zaterdag rekenen we hoe dan ook op een uitverkocht huis, net als vorig jaar!”, aldus Erik Tigelaar,

Het Beachfestival op het Woldstrand betekent twee dagen muziek, vermaak én lekker eten. Op vrijdag wordt alleen het hoofdpodium gebruikt. Met optredens van onder andere Frans Duijts, de Abba Tribute band, Paul Elstak en diverse DJ’s is het programma vooral gericht op de doelgroepen van 25- en 30-plus. Het feest begint om 18.00 uur en duurt tot 01.00 uur en biedt een ideale gelegenheid voor een supergezellige reünie met vrienden en bekenden op het strand.

Op zaterdag komen beide podia tot leven. Ook deze tweede festivaldag kent een spetterende line-up van grote artiesten. Benieuwd wie er komen? Kijk dan op www.beachfestivalzeewolde.nl/line-up. Bezoekers kunnen deze dag om 15.00 uur al het festivalterrein op voor heerlijke beats, zomerse cocktails en een hapje van de unieke foodtrucks.

Nieuw deze editie is de karaokecaravan, waar festivalgangers samen met vrienden de microfoon kunnen grijpen voor een vrolijke zangsessie.

Houd voor het laatste nieuws de sociale media en de website in de gaten!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.beachfestivalzeewolde.nl. Kinderen t/m 15 jaar worden slechts onder begeleiding van een meerderjarig persoon toegelaten op het terrein. Alcohol en drugscontrole is net als andere jaren zeer streng. Daarnaast zal er zeer consequent worden gecontroleerd en gehandeld op gebruik van alcohol onder 18 jaar.

Dit is een partnerbijdrage van:
beachfestivalzeewolde.nl