v.l.n.r.: Atie Edink projectleider 40 jaar Zeewolde - Ronald Guliker Quality AV - John Curfs orkestmanager Marinierskapel der Koninklijke Marine
v.l.n.r.: Atie Edink projectleider 40 jaar Zeewolde - Ronald Guliker Quality AV - John Curfs orkestmanager Marinierskapel der Koninklijke Marine Foto: gemeente Zeewolde

Contract licht en geluid in feesttent is getekend

Gemeente

ZEEWOLDE - Gemeente Zeewolde bestaat veertig jaar en dat wordt gevierd. “Zo komt er vanaf eind mei tot half juni een grote tent op het evenemententerrein te staan, waar verschillende activiteiten plaatsvinden voor alle Zeewoldenaren”, meldt de gemeente. 

Op maandag 4 maart heeft projectleider Atie Edink, in het bijzijn van de orkestmanager van de Marinierskapel, het contract getekend met Q-AV uit Zeewolde voor de verzorging van het licht en geluid in de feesttent. 

Met de orkestmanager van de Marinierskapel der Koninklijke Marine is alles afgestemd voor het optreden van de Marinierskapel op woensdag 5 juni. En ook voor de andere activiteiten, denk bijvoorbeeld aan de PROMS op zaterdag 1 juni, het Flevopenningengala (voor ondernemers) op 7 juni en de feestavond met Toms Party paleis op 8 juni, zijn het licht en geluid geregeld. De ondersteuning qua licht en geluid van de diverse activiteiten in de tent is hiermee vastgelegd. “We maken er met alle inwoners een mooi jubileum-/ feestjaar van.”

Een overzicht van de feestelijke activiteiten in 2024 is te vinden op www.zeewolde.nl/40jaar.