Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Eerste Zeewolder baby 2024 krijgt jubileumvlag cadeau

Gemeente Instagram

ZEEWOLDE - De gemeente Zeewolde verwelkomt Levi Meijer, op 2 januari 2024 als eerste baby geboren op Zeewolder bodem, met een bijzonder geschenk. Omdat de geboorte van Levi samenvalt met het 40-jarig jubileum van Zeewolde, ontvangt hij een exemplaar van de unieke jubileumvlag. 

Het initiatief om de jubileumvlag cadeau te doen is afkomstig van Zeewolde Actueel, die traditioneel met een mand vol gulle geschenken van lokale ondernemers op kraambezoek gaat bij de eerstgeboren baby van Zeewolde. De gemeente heeft dit idee met enthousiasme omarmd.

Op woensdag 13 maart werd de jubileumvlag door burgemeester Gerrit Jan Gorter aan de trotse ouders van Levi, Renko Meijer en Sylvana Sweeren, overhandigd. Naast de jubileumvlag bracht de burgemeester ook de traditionele Zeewolder vlag mee, samen met een cadeautje voor de pasgeboren Levi en zijn grote zus Fenna.

Voor Levi belooft deze vlag een blijvende herinnering te worden aan zijn bijzondere geboortejaar. “Superleuk!”, reageren Renko en Sylvana, “De vlaggenstok ligt al klaar, hij hoeft alleen nog maar te worden opgehangen, dan gaat de vlag direct in top!”

“Wij wensen Levi en zijn familie alle geluk en voorspoed toe in de jaren die komen gaan”, aldus de burgemeester.