v.l.n.r.: Trainer/coach Mark Butterman, Esrah van Genderen, Fenna van der Voorn, Denise van der Lind, Nikki Smid, trainer/coach Ellie Reezigt en Judith Burggraaff Voor van links naar rechts Elyne Plomp, Nitya Bhatia en Lise Romijn. Op de foto ontbreken Bahar Naderi en Amke Scheuneman.
v.l.n.r.: Trainer/coach Mark Butterman, Esrah van Genderen, Fenna van der Voorn, Denise van der Lind, Nikki Smid, trainer/coach Ellie Reezigt en Judith Burggraaff Voor van links naar rechts Elyne Plomp, Nitya Bhatia en Lise Romijn. Op de foto ontbreken Bahar Naderi en Amke Scheuneman. Foto: Eigen foto

Volleybalteam MB1 kampioen in de 2 de klasse

Sport

BARNEVELD/ZEEWOLDE - Zaterdag 13 april werd het volleybal meisjesteam B1 in Barneveld voor de vierde keer op rij kampioen.

Tot op de laatste wedstrijd bleef het spannend of ze ook nu weer de titel zouden pakken. Om kampioen te worden moest deze laatste wedstrijd met 4-0 worden gewonnen. De meiden hadden gedurende het seizoen af en toe een puntje laten liggen en zelfs de uitwedstrijd tegen de nummer twee Udeo MB1 verloren. 

De druk met 4-0 te winnen was in de eerste twee sets dan ook duidelijk zichtbaar: gespannen gezichtjes en haastig/slordig spel. Toch haalde het Zeewolder team deze twee sets met 25-18 en 25-16 binnen. Het ontspannen spel was weer terug en de derde set ging met gemak 25-8 naar de meiden. 

Niets stond het vierde kampioenschap meer in de weg. Met mooi spel won het team MB1 ook de vierde set en kon het kampioenschap met de welverdiende slagroomtaart gevierd worden!
Omdat de meiden in het seizoen te kampen hadden met blessures, verdienen ook de invallers een dikke pluim.