Afbeelding

Hwa Rangdo organiseerde succesvolle 10de Flevocup

Algemeen

ALMERE/ZEEWOLDE - In het Topsportcentrum in Almere organiseerde Taekwon-do vereniging Hwa Rangdo op zondag 3 maart voor de 10de keer de Flevocup.

Met 25 teams en 325 deelnemers op zes velden is de Flevocup een groot toernooi. De deelnemers kwamen uit drie verschillende landen. 

Als eerste mochten de Heroes hun kunnen laten zien. Met een dosis gezonde spanning hebben ze het prima gedaan. Daarna was het de beurt voor alle andere sporters. Er waren drie onderdelen te weten: Tuls, Sparring en Hoogtesprong. In totaal deden 37 leden van Hwa Rangdo mee aan dit toernooi. “Een mooie opkomst waar we trots op zijn. Het publiek heeft mooie wedstrijden gezien. Het was dan ook een gezellige en geslaagde dag”, laat de vereniging weten. 

De volgende sporters van Hwa Rangdo vielen in de prijzen bij het onderdeel tuls. Olivia Loerakker, Jasmijn Achterberg en Tamara Bal gingen met een derde plaats naar huis. Een tweede plaats was voor Anthony Maryami. En de eerste plaats werd behaald door Tessa Schoots, Hanneke Deurloo en Laura Oldenburg. Bij het onderdeel sparring was de derde plek voor Noor Post en wist Hanneke Deurloo een eerste plaats te behalen. Marieke de Bruijn sprong bij het onderdeel hoogtesprong naar een eerste plek. De organiserende vereniging bedankt alle sporters, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers en publiek voor een zeer geslaagde dag. 

Meer weten over Taekwon-do kijk dan op: www.hwa-rangdo.nl