• Alles

GEANNULEERD: Nieuwjaarsconcert met Wibi Soerjadi

zondag 17 januari 13:15 uur

Persfoto

ZEEWOLDE – Pianist Wibi Soerjadi verzorgt op 17 januari 2021 het nieuwjaarsconcert in De Verbeelding. Vanwege de coronamaatregelen verzorgt hij deze middag twee optredens voor maximaal 30 personen. Burgemeester Gerrit Jan Gorter zal aan het begin van het eerste concert zijn jaarlijkse nieuwjaarspeech houden.

Dertig gasten is heel weinig. Maar niet getreurd: de LOZ gaat de beide concerten livestreamen, zodat de nieuwjaarsspeech en het nieuwjaarsconcert ook thuis te volgen is. Het nieuwjaarsconcert is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Puur Zeewolde, de LOZ, de gemeente Zeewolde en stichting De Verbeelding.

Wibi Soerjadi

Zowel kenners als minder ervaren luisteraars raken geïmponeerd door het pianospel van Wibi Soerjadi. Deze wereldberoemde concertpianist en componist onderscheidt zich door het uitvoeren van zijn eigen werk, dat hij baseert op eigentijdse thema’s. Op zijn albums en tijdens zijn concerten wisselt hij onsterfelijke miniatuurtjes uit de pianoliteratuur af met virtuoze bewerkingen van filmsoundtracks en muzikale kaskrakers. Soerjadi houdt het programma dat gespeeld wordt tot op het laatste moment geheim, maar door een pianist van zijn kaliber is het natuurlijk heerlijk om verrast te worden.

De concerten starten om 13.15 uur en om 16.00 uur. Elk concert duurt ongeveer één uur. In verband met de coronamaatregelen is er geen pauze. Eén van de concerten van Wibi Soerjadi live of online bijwonen? Kijk dan op www.deverbeeldingzeewolde.nl.


deel deze activiteit

Locatie

De Verbeelding
Zeewolde